…ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

 

 

Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

THEDAF

 

 

Σπουδαία και πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη για τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ο οποίος στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑ, νίκησε το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου 2019 (την ημέρα των ερωτευμένων / Αγίου Βαλεντίνου) την ισχυρή Δάφνη με 73-60 (Δεκάλεπτα: 21-14, 34-25, 53-36, 73-60).
Η ομάδα της πόλης μας, πέτυχε την 4η σερί νίκη της με τον Πέτρο Καρβούνη στον πάγκο, που είναι και η έως τώρα καλύτερη νικηφόρα επίδοση της στο πρωτάθλημα, Μία νίκη, η οποία μαζί με τις ήττες του Σπόρτιγκ και της Ολυμπιάδας Παπάγου, έφερε τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω μόνο του, στην 5η θέση της βαθμολογίας, θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω, που ανέκοψε την πορεία της Δάφνης προς την κορυφή, έφτασε δίκαια στη νίκη, δείχνοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό… φεγγάρι! Πολύ καλοί ήταν οι Ρώης, Δρακόπουλος, αξιοσημείωτη η βοήθεια των Αναστόπουλου, Πλουμή, Καρτσούνη, ενώ ως… ογκόλιθος στάθηκε στην άμυνα ο Γονιδάκης. (Το ρεπορτάζ συνεχίζεται παρακάτω).

 

 

YESSNEW

 

 

Παίκτες και τεχνική ηγεσία πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη στα αποδυτήρια, καθώς τις τελευταίες αγωνιστικές ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Δαμόπουλος – μάλλον για… γούρι (!) – ακολουθεί την ομάδα στις υποχρεώσεις της, αλλά παραμένει εκτός γηπέδου κατά την διάρκεια των συναντήσεων (Αυτή την φορά μάλιστα δεν μπήκε στα αποδυτήρια ούτε για τους πανηγυρισμούς, σε αντίθεση με τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Μουσκάτ, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες και εκ μέρους του Προέδρου).
Έπειτα από 18 αγωνιστικές ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω είναι στην 5η θέση με 28 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 8 ήττες και σύνολο πόντων 1125-1150, ενώ την επόμενη αγωνιστική (19η) η ομάδα της πόλης μας παίζει εκτός έδρας με τους Κουκουβάουνες και έχει την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί της. Στον αγώνα του α΄ γύρου (6η αγωνιστική / 8 Νοεμβρίου 2018) ο Θεμιστοκλής είχε κερδίσει εντός έδρας τους Κουκουβάουνες με 81-70.

 

 

MOUSKX