ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΟΪΔΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΣΟΥΛΑΣ

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

VTST

 

 

Χώρισαν οι δρόμοι της ομάδας μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω με δύο παίκτες ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑ για την περίοδο 2018-2019. Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι Παναγιώτης Βοϊδήλος και Χρήστος Τασούλας, οι οποίοι θα ενισχύσουν τη νέα χρονιά τον Άρη Πετρούπολης στην Α΄ ΕΣΚΑ.
Ο 26χρονος Παναγιώτης Βοϊδήλος (φώτο αριστερά), που παίζει στις θέσεις 2 και 3, είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Δία Χαϊδαρίου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Δάφνη Δαφνίου και Αγίους Αναργύρους.
Ο πολύπειρος Χρήστος Τασούλας (μεσαία φώτο), ο οποίος ήρθε στον Θεμιστοκλή από τον Άρη Πετρούπολης και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, το περασμένο καλοκαίρι, αγωνίζεται στην θέση του σέντερ, ενώ παλαιότερα περάσει και από την Δάφνη Δαφνίου.
Με ανακοίνωση του ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω ευχαριστεί τους δύο παίκτες για την αγωνιστική προσφορά τους και τους εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχεια.
Αντίθετα με τους παραπάνω και όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας, έχουν αποκτηθεί οι Αντώνης Πλουμής, Ραφαήλ Σκεμπές, Κωνσταντίνος Γονιδάκης, Κώστας Ζαφειρόπουλος, Κυριάκος Βλαβιανός, Άγγελος Γράψας, ενώ ο σύλλογος της πόλης μας είναι κοντά σε συμφωνία για παραμονή και ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Σωτηρίου (δεξιά φώτο).

 

MOUSKR