ΓΚΟΛ - ΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

GOLFI18

 

 

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον 21χρονο Χρήστο Γκολφινόπουλο (φώτο), που πέτυχε χατ-τρικ, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω σημείωσε την παρθενική του νίκη – και μάλιστα εκτός έδρας - στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, καθώς η ομάδα της πόλης μας κέρδισε δίκαια με 3-2 τον Κεραυνό Γλυφάδας για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Ο αιγαλιώτης δεξιός χαφ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ηλιούπολη, πέτυχε το 0-1 στο 14΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) στο 22΄. Στο 45΄ ο Γκολφινόπουλος με σουτ, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Κοντού, έκανε το 1-2, ενώ στο 49΄ έγινε το 1-3, με σουτ του Γκολφινόπουλου. Ο Κεραυνός Γλυφάδας μείωσε (2-3) στο 72΄, που ήταν και το τελικό σκορ.
Έπειτα από 7 αγωνιστικές ο Θεμιστοκλής είναι στην 16η θέση με 4 βαθμούς έχοντας μία (1) νίκη, μία (1) ισοπαλία, 5 ήττες και τέρματα 8 –16. Την επόμενη αγωνιστική (8η) ο Θεμιστοκλής υποδέχεται το Καλαμάκι.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Λούκος, Φραμπασχάλης, Νιώρας, Ανδρεαδάκης, Γιάκαλος, Καρδάμης, Αθανασίου (65΄ Ραυτόπουλος), Κοντός, Καρασαββίδης (85΄ Φραγκιδάκης), Γκολφινόπουλος, Γριμμάνης.