ΜΕ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 

Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Με παρόντα τον συμπολίτη μας και πρώην Προέδρο της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Θωμά Μητρόπουλο (φώτο δεξιά), που βρέθηκε σήμερα το απόγευμα Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΔΑΚ Αιγάλεω, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω κέρδισε με 1-0 την Αναγέννηση Πετρούπολης στο πλαίσιο της β΄ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο (γ΄) του θεσμού.
Δυνατό παιχνίδι, όπου η νεανική και καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, ομάδα του Θεμιστοκλή, έδειξε χαρακτήρα και με ένα γκολ… αποχαιρετισμού του Βασίλη Σπανάκου στο 77΄, με ωραίο σουτ από την αριστερή πτέρυγα, πήρε τη νίκη (1-0) και την πρόκριση.
Ο Σπανάκος, ο 23χρονος ταλαντούχος επιθετικός (φώτο αριστερά - πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του Θεμιστοκλή από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ και στο β΄ μισό της περιόδου σημείωσε 9 γκολ), θα λείψει για κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2017 παρουσιάζεται για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.
Μετά την λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης, Παναγούλης.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Λούκος, Ζώκος, Νιώρας, Ανδρεαδάκης (85΄ Αξιώτου), Βουτσινάς (85΄ Γιάκαλος), Γκολφινόπουλος, Δημητρίου (63΄ Αθανασίου), Κοντός, Γριμάνης (68΄ Σκάντζας), Σπανάκος, Πιστόλης.