«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΡΩΗ

 

Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Βόμβα… μεγατόνων στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ και όλης της μπασκετικής Αθήνας «έριξε» πριν από λίγη ώρα ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω, ο οποίος ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με τον πολύπειρο Βαγγέλη Ρώη (φώτο). Ο ικανότατος σούτινγκ γκαρντ, με την τεράστια πορεία σε εθνικά πρωταθλήματα, αποχώρησε από την Δάφνη Δαφνίου, με την οποία πριν ένα μήνα γιόρτασε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική και από σήμερα το μεσημέρι είναι παίκτης του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, μια μεταγραφή που προμηνύει πολύ… ζεστό καλοκαίρι για την ομάδα της πόλης μας.
Ο Αιγαλιώτης Βαγγέλης Ρώης, που είναι κάτοικος Χαϊδαρίου, γεννήθηκε το 1985 και έχει ύψος 1.86. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Δάφνης Δαφνίου, με την οποία μέχρι τα 19 του χρόνια, αγωνίστηκε σε Β΄ και Α΄ ΕΣΚΑ. Έκανε το άλμα πηγαίνοντας στο ιστορικό Παγκράτι με το οποίο αγωνίστηκε στην Β΄ Εθνική και ακολούθως συνέχισε για πέντε (5) χρόνια στην Αγία Παρασκευή μετέχοντας στα πρωταθλήματα της Γ΄ και Β΄ Εθνικής. Επόμενος σταθμός του το Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και εν συνεχεία η Νέας Πέραμος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Δάφνη Δαφνίου, με την οποία πανηγύρισε διαδοχικά τρεις ανόδους, από την Β΄ ΕΣΚΑ μέχρι την πιο πρόσφατη στην Β΄ Εθνική, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι πέρα από ηγέτης στο γήπεδο, ήταν και ο αρχηγός του χαϊδαριώτικου σωματείου.
Όπως αναφέραμε ήταν μία τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, όπου μεγάλο ρόλο για την επίτευξη της «έπαιξε» ο προπονητής κ. Τάκης Σφυρής, ο οποίος ήθελε διακαώς τον Ρώη στην ομάδα της πόλης μας και σίγουρα, το ότι ο εν λόγω παίκτης, δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον σύλλογο της Δάφνης Δαφνίου στις υποχρεώσεις της Β΄ Εθνικής για επαγγελματικούς λόγους, έγειρε την «πλάστιγγα» υπέρ του Θεμιστοκλή.
Η απόκτηση του Ρώη και μόνο ως είδηση, δείχνει ότι ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω μπαίνει δυνατά στο μεταγραφικό… παζάρι και ανεβάζει τα στάνταρ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018!