«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥΣΚΑΤ

 

ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ!

 

 

 

Συνεχίζουν να είναι ραγδαίες οι εξελίξεις στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω λίγες μέρες πριν από τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για την σεζόν 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας. Ο Πρόεδρος του συλλόγου και αγνός οπαδός της ομάδας από τα παιδικά του χρόνια, ο Αιγαλιώτης κ. Τάκης Μουσκάτ (φώτο αριστερά), ο άνθρωπος που πριν δύο χρόνια ήταν αυτός που με δικές του ενέργειες και έξοδα επανέφερε το ιστορικό σωματείο της πόλης μας από την λήθη στα επίσημα αθηναϊκά πρωταθλήματα (ο Θεμιστοκλής δεν υπήρχε από το 2010, καθώς είχε απορροφηθεί από την Γλυφάδα), αποτελεί παρελθόν από την ομάδα έπειτα και από επίσημη δήλωση του.
Όλα είχαν ξεκινήσει πριν από δέκα μέρες περίπου, όταν μέλη της ευρύτερης διοίκησης που ασχολούνται με τις ακαδημίες είχαν συνάντηση με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος κ. Βαγγέλη Ζιώγα, όπου διαπιστώθηκε διαφορά φιλοσοφιών και ο έμπειρος τεχνικός δύο μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας υπέβαλλε την παραίτηση του. Και όλα αυτά ενώ ο Ζιώγας είχε έρθει τον περασμένο Δεκέμβριο στον σύλλογο, στο διάστημα μέχρι τον Μάϊο η ομάδα συμμαζεύτηκε αγωνιστικά και από εκεί και έπειτα ο εν λόγω τεχνικός μαζί με τον Πρόεδρο κ. Τάκη Μουσκάτ, έκαναν τον προγραμματισμό τους, προχώρησαν σε μεταγραφές που ισχυροποίησαν το σωματείο και άρχισε κανονικά η προετοιμασία. Η κίνηση παρεμβολής στο έργο του Βαγγέλη Ζιώγα, αλλά και η αλλαγή πλάνων εντελώς ξαφνικά, που οδήγησε στην αποχώρηση του προπονητή, χωρίς καμία προηγούμενη συνάντηση ή, ανταλλαγή απόψεων πολύ πριν την έναρξη της σεζόν, ήταν θέματα που έλαβε σοβαρά υπ’ όψιν ο Πρόεδρος κ. Τάκης Μουσκάτ και σήμερα έκανε γνωστό ότι με οριστική και αμετάκλητη απόφαση του αποχωρεί από τον σύλλογο.
«Υπήρχε μία διάσταση απόψεων σχετικά με τον σχεδιασμό και την στρατηγική της ομάδας, ενώ ήδη είχαμε προχωρήσει με τον κ. Βαγγέλη Ζιώγα σε εκτέλεση των πλάνων μας, σε απόκτηση παικτών, με στόχο την ισχυροποίηση του Θεμιστοκλή και την καλύτερη παρουσία του τη νέα περίοδο. Όπως σας είπα υπήρχαν διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό της διοίκησης και υπό το πρίσμα αυτών των θέσεων και των ενεργειών θεωρώ ότι η παρουσία μου στην διοίκηση με την μορφή διοικητικού παράγοντα δεν κρίνεται απαραίτητη. Αποχωρώ έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου και πιστεύοντας ότι αυτά τα δύο χρόνια έκανα ότι μπορούσα από πλευράς μου. Εύχομαι στην ποδοσφαιρική ομάδα του Θεμιστοκλή ότι καλύτερο, ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω σε αυτό το διάστημα που ήμουν στην διοίκηση τον Αντιπρόεδρο κ. Πέτρο Παναγιωταρόπουλο, όπως και τον Γενικό Αρχηγό κ. Αντώνη Μουσκάτ. Επίσης να ευχαριστήσω και τον προπονητή κ. Βαγγέλη Ζιώγα για την άψογη συνεργασία που είχαμε», δήλωσε στην εφημερίδα μας ο κ. Τάκης Μουσκάτ.
Μαζί με τον πρόεδρο κ. Τάκη Μουσκάτ, την αποχώρηση τους από τον σύλλογο γνωστοποίησαν τόσο ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Παναγιωταρόπουλος (μεσαία φώτο), όσο και ο Γενικός Αρχηγός κ. Αντώνης Μουσκάτ (φώτο δεξιά). Οι δύο τελευταίοι, κατόπιν εντολών του Τάκη Μουσκάτ, χειρίστηκαν την υποδειγματική παράδοση του τμήματος στους παράγοντες που θα συνεχίσουν, ενώ μάλιστα οι κ.κ. Μουσκάτ και Παναγιωταρόπουλος σε επαφές που είχαν με παίκτες του Θεμιστοκλή – οι οποίοι είχαν έρθει στην ομάδα με δική τους μέριμνα - τους ζήτησαν να παραμείνουν στον σύλλογο.