ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΖΙΩΓΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΖΙΟΥ ΑΠΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

 

 

 

Παράλληλα με τις μεταγραφές που είχαμε γράψει στο φύλλο της περασμένης εβδομάδας, στις οποίες έχει προχωρήσει ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, είχαμε και αποδεσμεύσεις. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό παρελθόν αποτελούν τον σύλλογο οι Έκτορας Ζιώγας (φώτο αριστερά) και Μικελιάν Τερζίου (φώτο δειά). Ο Έκτορας Ζιώγας είχε έρθει στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο από τον συμπολίτη Ορφέα, ενώ την ίδια χρονική περίοδο είχε έρθει στο σωματείο και ο Μικελιάν Τερζίου. Ο μαχητικός μέσος Έκτορας Ζιώγας κατά την φετινή αγωνιστική σεζόν (2015-2016) είχε στο πρώτο μισό της περιόδου 6 συμμετοχές με τον Ορφέα, ενώ από τον Ιανουάριο και μετά με την φανέλα του Θεμιστοκλή είχε 11 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο 20χρονος παίκτης την σεζόν 2014-2015 με τον Ορφέα Αιγάλεω είχε 21 συμμετοχές και 5 γκολ, την περίοδο 2013-2014 20 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ την σεζόν 2012-2013 είχε 14 συμμετοχές και 3 γκολ.
Ο 19χρονος Τερζίου, που ήρθε και αυτός τον Ιανουάριο στην ομάδα, αγωνίστηκε σε 6 αγώνες και πέτυχε 1 γκολ.
Όσο αφορά τις μεταγραφές, ο Θεμιστοκλής έως τώρα έχει αποκτήσει τους Γιάννη Πατέστη από τον Ηρακλή Περιστερίου, Χρήστο Χανδρινό από Κ17 της Κέρκυρας, Ταξιάρχη Καράμπελα από Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ενώ στην ομάδα επέστρεψε και ο Αντώνης Ζάγκας.
Τις επόμενες μέρες όπως μας δήλωσε ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Παναγιωταρόπουλος θα ανακοινωθούν και οι επόμενες μεταγραφές της ομάδας, οι οποίες θα κάνουν πάρα πολύ ισχυρό το αγωνιστικό τμήμα.