ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΓΕΩΡΓΑΚΙΟΥ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Έναν ακόμη παίκτη πολυεργαλείο πρόσθεσε στο ρόστερ της η ομάδα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από προσωπικές ενέργειες του προέδρου κ. Γιάννη Δαμόπουλου η ομάδα της πόλης μας απέκτησε από τους Αχαρνής τον Κωνσταντίνο Γεωργακίου (φώτο). Ο 24χρονος πολυσύνθετος παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια από τις θέσεις 1 έως 3, δίνει περαιτέρω ποιότητα και προσωπικότητα στο αγωνιστικό πρόσωπο του Θεμιστοκλή, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιο βιογραφικό και γεμάτες χρονιές από το πέρασμα του σε Αιγάλεω, ΜΕΛΑΣ, Διαγόρα Αιγάλεω, Ρέντη και τελευταίο σταθμό τους Αχαρνής.
Ο Θεμιστοκλής σύμφωνα με τα πλάνα του Προέδρου Γιάννη Δαμόπουλου και του προπονητή Τάκη Σφυρή ισχυροποιείται κατά πολύ. Εκτός από τον Γεωργακίου ο Θεμιστοκλής έχει ήδη προχωρήσει στις εξής μεταγραφές: του 33χρονου πλεϊ – μέϊκερ Όθωνα Ευθιμιόπουλου από την Κηφισιά, του 25χρονου γκαρντ Κώστα Σταυρούλη από το Αιγάλεω, του 32χρονου γκαρντ Γιώργο Σιφναίου από την Ελευσίνα και του νεαρού 18χρονου σέντερ Γιώργου Γαλάνη, ο οποίος αποκτήθηκε με υποσχετική από την Δάφνη Δαφνίου. Επίσης, με την ομάδα από το περσινό ρόστερ ανανέωσαν οι Διαμαντής, Ζαφειρόπουλος, Ζαλώνης, Σπυρλιδάκης, Λαρεντζάκης, Ντόκας, Γεωργαντζάκος, Μανώλικας, Κόκκαλης, ενώ αντίθετα παρελθόν είναι ο Μιχαηλίδης που επέστρεψε στον ΝΕΦΟ Νικηφόρο Αγίας Βαρβάρας, όπως και ο Ανδρίτσος, που δόθηκε δανεικός στην Εστία Φιλίας.
Οι μεταγραφές πάντως δεν έχουν τελειώσει ακόμη για τον Θεμιστοκλή και ίσως ο Δαμόπουλος προχωρήσει ακόμη σε μία με δύο μεταγραφικές κινήσεις.