ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

 

 

 

ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ!


ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΣ - ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΠΑΠΠΑΣ

  ΕΝΝΕΑ (9) ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ – ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Πολύ δυνατά ενόψει του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ ΕΣΚΑ μπήκε η ομάδα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, καθώς όλο αυτό το διάστημα μετά την ολοκλήρωση του προηγούμενου πρωταθλήματος, ο πρόεδρος Γιάννης Δαμόπουλος (φώτο) και ο ισχυρός παράγοντας (και χορηγός) της ομάδας Αντώνης Μουσκάτ σε συνεργασία με τον προπονητή Τάκη Σφυρή κινήθηκαν άμεσα και η ομάδα ενισχύθηκε σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά.
Στο διοικητικό κομμάτι, έγινε γνωστό ότι την ομάδα θα ενισχύσουν στο νέο πρωτάθλημα, ο Αναστάσιος Νικήτας (ξυλουργικές επιχειρήσεις), ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού, καθώς και ο Κώστας Στέπας, πρώην πρωταθλητής κολύμβησης, ο οποίος θα μετέχει ενεργά στο κομμάτι της διοικητικής μέριμνας. Επίσης σημαντική είναι και η ενίσχυση στον τομέα επικοινωνίας του συλλόγου, καθώς ο έμπειρος δημοσιογράφος και συντάκτης ύλης καθημερινών εφημερίδων (πρώην στέλεχος της ΙΜΑΚΟ) κ. Βασίλης Τσιάμης, εντάχθηκε στην διοίκηση με τομέα αρμοδιότητας το γραφείο τύπου, τις νέες τεχνολογίες και όλα τα συναφή σχετικά με την επικοινωνία και την παρουσία του σωματείου.
Στο τεχνικό κομμάτι μεγάλη είναι και η βοήθεια που θα έχει ο Τάκης Σφυρής στον πάγκο, καθώς ο Θεμιστοκλής ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος θα είναι ο βοηθός και άμεσος συνεργάτης του Σφυρή. Τελευταία ομάδα του Παππά ήταν ο Κυψελιακός, ενώ παλαιότερα έχει περάσει και από τον πάγκο του Διαγόρα Αιγάλεω στην Γ΄ Εθνική.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, με την ομάδα από το περσινό ρόστερ ανανέωσαν οι Διαμαντής, Ζαφειρόπουλος, Ζαλώνης, Σπυρλιδάκης, Λαρεντζάκης, Ντόκας, Γεωργαντζάκος, Μανώλικας, Κόκκαλης, ενώ αντίθετα παρελθόν είναι ο Μιχαηλίδης που επέστρεψε στον ΝΕΦΟ Νικηφόρο Αγίας Βαρβάρας, όπως και ο Ανδρίτσος, που δόθηκε δανεικός στην Εστία Φιλίας.
Στις μεταγραφές ο Θεμιστοκλής μπήκε δυνατά και ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου πλεϊ – μέϊκερ Όθωνα Ευθιμιόπουλου από την Κηφισιά, του 25χρονου γκαρντ Κώστα Σταυρούλη από το Αιγάλεω, του γκαρντ 32χρονου Γιώργο Σιφναίου από την Ελευσίνα και του νεαρού 18χρονου σέντερ Γιώργου Γαλάνη, ο οποίος αποκτήθηκε με υποσχετική από την Δάφνη Δαφνίου.
Επίσης η ομάδα θα προχωρήσει σε ακόμη δύο με τρεις μεταγραφές, οι οποίες θα αφορούν έμπειρες και ακόμη πιο ποιοτικές λύσεις, μεταγραφές που θα ανακοινωθούν λίγο αργότερα, καθώς ο πρόεδρος Γιάννης Δαμόπουλος και ο προπονητής Τάκης Σφυρής έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει στόχους και βρίσκονται στο στάδιο των προχωρημένων επαφών.
Τέλος να σημειωθεί ότι ο Δαμόπουλος μαζί με τον Αντώνη Μουσκάτ είναι σε επαφή με γνωστό Αιγαλιώτη επιχειρηματία σχετικά με την χορηγία προς τον σύλλογο, όπου και εκεί οι επαφές είναι σε τελικό στάδιο και είμαστε λίγο πριν την επισημοποίηση.

 

ΣΤΟΝ Β΄ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β΄ ΕΣΚΑ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

 

Στον Β΄ όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ θα συμμετέχει τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Ο όμιλος έχει πολύ καλές ομάδες και συγκεκριμένα απαρτίζεται από τις εξής ομάδες: Νήαρ Ηστ, ΓΣ Χαλάνδρι, Παλατιανή, Θεμιστοκλής Αιγάλεω, Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας, Κούρος, Αργοναύτης, Άμιλλα, Ζωγράφου, Αναγέννηση Πετραλώνων, Αχαρνής, Σπύρος Λούης, Άγιοι Ανάργυροι, Εθνικός Ελληνορώσων.
Αμέσως μετά την κλήρωση ο Πρόεδρος του Θεμιστοκλή κ. Γιάννης Δαμόπουλος μας δήλωσε: «Ομολογουμένως είναι ένας όμιλος με δυνατές ομάδες. Ο καθένας βέβαια κοιτάει την δική του ομάδα. Ο Θεμιστοκλής βλέπει μπροστά, στελεχώνουμε το έμψυχο δυναμικό, έχουμε ακόμη να κάνουμε κάποιες καλές μεταγραφές και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και δυνατοί τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο βασικός κορμός μας τα τελευταία χρόνια είναι ο ίδιος, έχουμε ομοιογενή σύνολο, αποκτήσαμε εμπειρίες ειδικά με την τελευταία μας παρουσία στα μπαράζ ανόδου από την Β΄ στην Α΄ ΕΣΚΑ και νομίζω ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Επαναλαμβάνω ότι θα παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα».