ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ 

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ – ΑΝΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-2

 

 

 

Θύμα έκπληξης; Θύμα βροχής; θύμα διαιτησίας; θύμα προσωπικών λαθών; Ένα έχει σημασία ότι ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Αναγέννηση Πετρούπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ και έπειτα από δύο αγώνες έχει μηδέν βαθμούς.
Η ομάδα της πόλης μας ξεκίνησε πολύ καλά και μόλις στο 2΄ ο νεαρός Κοντός (κεντρική φώτο) με ωραίο πλασέ πέτυχε το 1-0. Ακολούθησε χαμένη κλασική ευκαιρία με τον Θωμαίδη στο 8΄ ενώ μέχρι το 24΄ ο διαιτητής αρνήθηκε δύο καταφανέστατα πέναλτι στην ομάδα του Αιγάλεω, φάσεις για τις οποίες έχουν τρομερά παράπονα όλοι στον Θεμιστοκλή. Στο 30΄ οι φιλοξενούμενοι έπειτα από φάουλ από 40 μέτρα και λάθος υπολογισμό του πορτιέρο πήραν το «ριμπάουντ» και με κεφαλιά σημείωσαν το 1-1. Στο 45΄ σε φάση… σχεδόν καρμπόν έγινε το 1-2. Στο β΄ ημίχρονο ο Θεμιστοκλής, που είχε πολλές απουσίες, δύο τραυματισμούς των Ζάγκα, Θεοδωράκη (που βγήκαν αναγκαστικά με αλλαγή) προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε ευκαιρίες, αλλά… τελικά έμεινε το 1-2.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Καλαϊτζάκης, Φραμπασχάλης, Ζάγκας (71΄ λ.τ. Καλός), Πολιάς, Αξιώτου, Δούλιογου, Θωμαϊδης, Αποστολόπουλος, Θεοδωράκης (59΄ λ.τ. Πλατσίδας), Λαγκαδίτης (50΄ Ραφτόπουλος), Κοντός.