themistoklis arxiki

 

ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

 

 

Τεράστιο δίκτυο για όλες τις ακαδημίες ποδοσφαίρου στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ακαδημίες που ξεκίνησαν φέτος την λειτουργία τους και αναπτύσσονται συνεχώς, καθώς γίνεται πολύ σπουδαία και επιστημονική δουλειά πάνω στις νέες ηλικίες. Το οικοδόμημα που έβαλαν μπρος τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Πρόεδρος του συλλόγου, γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας (ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ) κ. Τάκης Μουσκάτ και ο άμεσος συνεργάτης του, Γενικός Υπεύθυνος των Ακαδημιών, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος – παλιά μεγάλη ποδοσφαιρική δόξα του Αιγάλεω – λειτουργεί ήδη υποδειγματικά και όλο και περισσότεροι είναι οι γονείς που εμπιστεύονται την εν λόγω ομάδα, για να γνωρίσουν τα παιδιά τους τα βασικά του αθλήματος και την αθλητική διαπαιδαγώγηση.
«Νομίζω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει μέλλον χωρίς ακαδημίες και ειδικά εμείς που μετέχουμε στις μικρές ερασιτεχνικές ομάδες. Μαθαίνουμε σε πρώτη φάση τα παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και μέσο αυτής της διαδικασίας να γίνουν καλοί χαρακτήρες. Αυτό προέχει. Ο αθλητισμός είναι το πρωτεύον, ο πρωταθλητισμός έπεται. Το ποδόσφαιρο είναι μια μικρή αγνή κοινωνία και αυτή είναι η γενική φιλοσοφία μας. Μέσο του ποδοσφαίρου και των ακαδημιών, θα κερδίσουμε υγιείς αθλητές, υγιείς χαρακτήρες, θα εμφυσήσουμε το πνεύμα της συνεργασίας και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε για την κοινωνία του μέλλοντος. Ίσως μερικά από τα παιδιά αυτά να γίνουν και αστέρες του ποδοσφαίρου, αλλά σίγουρα αυτό που θα είναι το κέρδος, είναι οι αυριανοί πολίτες με συνείδηση», μας τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μουσκάτ.

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Βασικός στυλοβάτης σε αυτό το εγχείρημα είναι μια παλιά δόξα του αιγαλιώτικου ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήταν αυτός που έθεσε το θέμα της δημιουργίας ακαδημιών – πρότυπο στον πρόεδρο της ομάδας κ. Μουσκάτ και η ιδέα αυτή πήρε σάρκα και οστά. Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος ανέλαβε Γενικός Υπεύθυνος όλων των υποδομών και μέσα σε μόνο λίγους μήνες, οι ακαδημίες του Θεμιστοκλή έχουν γίνει πραγματική «κυψέλη» νέων αθλητών, καθώς εκατοντάδες είναι τα παιδιά, που στελεχώνουν τα τμήματα. Ο κ. Κωνσταντόπουλος, με τεράστια εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχει δημιουργήσει σύγχρονες και εξαιρετικά οργανωμένες ακαδημίες, οι οποίες λαμβάνουν μέρος σε επίσημα τουρνουά, ενώ από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Επίσης τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θεμιστοκλής θα λειτουργήσει και εφηβικό τμήμα, από το οποίο θα ξεπεταχτούν όλα τα νέα ταλέντα του Θεμιστοκλή, με απώτερο στόχο να επανδρώσουν και την πρώτη ομάδα. Στις ακαδημίες εφαρμόζονται όλες οι νέες τεχνικές και μέθοδοι, που επικρατούν και ισχύουν ανά τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, ενώ εξαιρετικές είναι και οι παροχές που δίδονται στους νέους αθλητές, όπως οι κάρτες υγείας, πλήρης εφοδιασμός αθλητικού υλικού, συνεχείς εκδηλώσεις κτλ.

 

ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Προπονητές των τμημάτων, πέρα του Γενικού Υπευθύνου κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου, είναι οι γιοι του, Παναγιώτης και Κώστας Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι είναι ενεργοί ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω και επίσης απόφοιτοι της Ελληνικής Γυμναστικής Ακαδημίας με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στις ακαδημίες. Επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχει και προπονητής τερματοφυλάκων με την ίδια ακαδημαϊκή πορεία, ο οποίος είναι ο Γιώργος Τσαϊλάκης, νυν τερματοφύλακας του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Το φετινό ρόστερ των υποδομών του Θεμιστοκλή είναι χωρισμένο σε τέσσερα τμήματα και πιο συγκεκριμένα στα ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ (2008-2010), ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ (2006-2007), ΤΖΟΥΝΙΟΡ (2004-2005),

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (2002-2003). Όλα τα τμήματα του Θεμιστοκλή πήραν φέτος μέρος σε τουρνουά, αλλά ειδική μνεία πρέπει να γίνει για το τμήμα των Παμπαίδων, το οποίο από τις αρχές της σεζόν είναι αήττητο και μάλιστα πριν λίγες μέρες πανηγύρισε την είσοδο του και στα τελικά πλεϊ – οφ σχετικού τουρνουά.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ: Κάθε Τρίτη, Πέμπτη 6-7 και 7-8, όπως και κάθε Κυριακή 10-11, στα γήπεδα jumbo επί της Θηβών.
 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: Κάθε Δευτέρα, Παρασκευή 7-8, κάθε Τετάρτη 8-9 και κάθε Κυριακή 10-11, στα γήπεδα jumbo.
 ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Κάθε Τρίτη 8.45 στο ΔΑΚ Αιγάλεω, και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή στις 8 στο γήπεδο Εδέσσης.
 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη στις 8.45 στο ΔΑΚ Αιγάλεω.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακαδημίες του Θεμιστοκλή μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: 6987 809741, 6949 625522, όπως επίσης και στα γραφεία του σωματείου Κορυτσάς 10.

 

themistoklis 2

Γ.Κωνσταντόπουλος 

 

themistoklis 4

 

 

 

 

 

themistoklis 5

 

 

themistoklis 6

 

themistoklis 7

 

themistoklis 1

Κ.Κωνσταντόπουλος 

 

 

 

themistoklis 10

 

themistoklis 3

Π.Κωνσταντόπουλος

 

themistoklis 11

 

 

themistoklis 12

 

 

themistoklis 13

 

themistoklis 8

Junior