Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ASIMARXX

 

 

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού της πόλης μας, κ. Νίκος Ασημακόπουλος, χαιρέτησε την δημιουργία του νέου αθλητικού σωματείου μπάσκετ του Αιγάλεω, ΑΕ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ.

Είχε προηγηθεί το άρθρο μας, αργά το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2022, που αποκλειστικά, είχαμε γράψει την είδηση για την ίδρυση του νέου συλλόγου, που προήλθε από την συγχώνευση του Θεμιστοκλή Αιγάλεω με τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.

 

Με αφορμή το άρθρο, ο ιδρυτής του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, κ. Γιώργος Γράψας είχε αναφέρει σε μήνυμα στον διαδικτυακό του λογαριασμό:

«"Αθλητική Ένωση" λοιπόν μετά από αρκετό διάστημα .. ζυμώσεων.

Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Γιάννη Δαμόπουλο, που και επίσημα θα γίνει συνοδοιπόρος στην νέα σελίδα των 2 συλλόγων.

Μια νέα σελίδα που δεν θα γραφόταν αν δεν συνέβαλαν στην δημιουργία και εξέλιξη του ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ οι ιδρυτές του συλλόγου, οι αθλητές, που μέσα από συνεχή προπόνηση και δουλειά στο γήπεδο έφεραν τον σύλλογο να αγωνίζεται και να στέκεται επάξια στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελούν οι προπονητές του συλλόγου, από ιδρύσεως του, που με γνώση, μεράκι και ζήλο έδωσαν τα αθλητικά εφόδια στους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Οφείλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Ηλία Στρατικόπουλο και τον Γιάννη Κρητικό για την τεράστια συμβολή τους στην εξέλιξη του Πολυνίκη και των αθλητών του!

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια καμαρώνουμε 25 και πλέον παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας και με την καθοδήγηση των 2 Coach σήμερα αγωνίζονται σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών.

Αν ο αριθμός των παικτών αυτών σε κάποιους φαντάζει περίεργος ή, μικρός, σημειώνω ότι ο σύλλογος ιδρύθηκε μόλις το 2013, οπότε και έκανε την εμφάνιση του στα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.

Οι βάσεις υπάρχουν, η διάθεση για δουλειά ακόμη σκληρότερη επίσης υπάρχει, προστίθεται η εμπειρία του ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ και το μέλλον της "ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΠΟΛΥΝΙΚΗ" μόλις ξεκίνησε!!!».

 

 

Ακολούθως ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Νίκος Ασημακόπουλος, σχολίασε στο FB, όπου και υπήρξε απάντηση και από τον Γιώργο Γράψα:

ASIMGRA

 

 

 

SPILNEW