Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ GIMA CAFFE HELLAS

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

 

PROG

 

 

Είναι γνωστή η στήριξη της GIMA CAFFE HELLAS (Μεσογειακός Καφές) προς την ελληνική κοινωνία, συμμετέχοντας με διάφορους τρόπους σε δράσεις συλλόγων, θεσμών και δομών, που λειτουργούν και αναπτύσσονται. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η GIMA CAFFE HELLAS (Μεσογειακός Καφές) στηρίζοντας τον ελληνικό αθλητισμό, θα είναι για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο μεγάλος χορηγός της ιστορικής Προοδευτικής.
Η GIMA CAFFE HELLAS, αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι επίσημος μεγάλος χορηγός στο βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενώ επίσης όλα αυτά τα τελευταία χρόνια έχει στηρίξει μέσω χορηγικών προγραμμάτων της, το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, την ΠΑΕ Παναχαϊκή, τους συλλόγους ΑΟ Χαϊδαρίου, Θριάμβου Χαϊδαρίου, ΑΟ Αιγάλεω, όπως επίσης και μηχανοκίνητες ομάδες που μετέχουν στο ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
Η GIMA Caffe Hellas (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΦΕΣ) μέσα σε 2,5 σχεδόν χρόνια που ξεκίνησε την λειτουργία της στην Ελλάδα και επεκτάθηκε σε σημεία πώλησης, έχει ήδη αφήσει έμπρακτα το αποτύπωμα της, στοιχείο που την κατατάσσει στις πιο εξελίξιμες εταιρείες του κλάδου του καφέ ανά την ελληνική επικράτεια και το μερίδιο της στην εγχώρια αγορά αυξάνεται διαρκώς.

 

 

CIM