ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

 

ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

 

Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

SOUL

 

 

Μακρά, μάχιμη και επιτυχημένη η προπονητική καριέρα του Κορυδαλλιώτη, βετεράνου παίκτη της Προοδευτικής, Σούλη Παπαδούπουλου (φώτο), ο οποίος την προσεχή αγωνιστική (20η) στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με θετικό αποτέλεσμα (νίκη ή, ακόμη και με ισοπαλία) στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Αστέρα Βλαχιώτη (είναι 2ος και 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας) αναμένεται 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, να «σφραγίσει» με την ομάδα του, τον Αστέρα Αμαλιάδας, την κατάκτηση του τίτλου και την είσοδο στα μπαράζ ανόδου για την Β΄ Εθνική.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος, ανέλαβε τον Αστέρα Αμαλιάδας στις 12 Δεκεμβρίου 2017, όταν η ομάδα του νομού Ηλείας ήταν πίσω από τον Αστέρα Βλαχιώτη (ομάδα της ΕΠΣ Λακωνίας). Ο Παπαδόπουλος έδωσε ώθηση στην ομάδα του και την περασμένη Κυριακή (19η αγωνιστική) έπειτα από την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στην Βάρδα και την ήττα του Βλαχιώτη από τον Διαγόρα Βραχνέϊκων, ο Αστέρας πέρασε πρώτος στην βαθμολογία, με 2 βαθμούς διαφορά από τον Βλαχιώτη και περιμένοντας τους Λάκωνες στο παιχνίδι – τίτλου της Κυριακής.
Είναι η 2η φορά στην καριέρα του που ο Κορυδαλλιώτης προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος αναλαμβάνει ομάδα Γ΄ Εθνικής. Πέρυσι, την πρώτη φορά, ο 51χρονος τεχνικός είχε αναλάβει τον Εργοτέλη κερδίζοντας την άνοδο στην Β΄ Εθνική, επιτυχία που θέλει να «ντουμπλάρει» και φέτος για 2η σερί χρονιά.