ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

PETRARXG

 

 

 

 

Άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες, ο αγαπητός συμπολίτης μας και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, ο Γιώργος Πετρίδης (δεξιά στην κεντρική φώτο).

Ο γνωστός Εκπαιδευτικός (Καθηγητής Μαθηματικών) – ο τρόπος διδασκαλίας του, ακόμα και… σκράπας να ήσουν, σε έκανε να τα αγαπήσεις τα μαθηματικά – σήμερα 19 Μαρτίου 2020, ένα χρόνο από την συμπλήρωση της… «φυγής» του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου (αριστερά στην κεντρική φώτο), δεν ξέχασε, τον εκ των Πατριαρχών της Παναθηναϊκής Οικογένειας, και στον προσωπικό διαδικτυακό λογαριασμό του ανήρτησε την σχετική φώτο, που σας παραθέτουμε, ενώ παράλληλα με μήνυμα του σχολίασε: «ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ, μάγκας, ρομαντικός, σεβαστός από φίλους και αντιπάλους, ο ΘΑΝΑΣΗΣ όλων!!!!».

Πέρα, όμως, από ένθερμος και ρομαντικός Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Πετρίδης, ως ρεαλιστής (όπως και ο μαθηματικός τρόπος), είχε αναφέρει σχετικά με τον Κορωνοϊό, τα εξής: «Αγαπημένοι μαθητές, γονείς και φίλοι. Άμεση έκκληση για περιορισμό μετακινήσεων, μόνο στις απαραίτητες, αποφυγή χώρων συγχρωτισμού και συναναστροφών με πολλά άτομα. Πίνουμε νερό κάθε μία ώρα, πλένουμε καλά και συνεχώς τα χέρια μας και κρατάμε μακριά παππούδες και γιαγιάδες. Είναι μια δυσκολία που θα ξεπεράσουμε και θα νικήσουμε όλοι μαζί, με ατομική και συνολική ευθύνη».

 

 

 

monot