ΚΑΙ Ο ΤΣΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ!

 

 

 

Οδοστρωτήρας ο Πρόεδρος του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Γράψας, ο οποίος πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή, καθώς παίκτης της ομάδας είναι ο Θοδωρής Τσόλης (φώτο) ανεβάζοντας πάρα πολύ το επίπεδο του νεοφώτιστου συλλόγου ενόψει του πρωταθλήματος του Β΄ ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑ.
Μια πολύ σημαντική προσθήκη για τον Πολυνίκη και ταυτόχρονα μια ακόμη πολύτιμη λύση για τον προπονητή της ομάδας κ. Ηλία Στρατικόπουλο εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Θοδωρής Τσόλης, ο οποίος την περυσινή περίοδο αγωνιζόταν με τον Ιωνικό ΝΦ στην Α΄ ΕΣΚΑ, αναμένεται με την παρουσία του να αποτελέσει ιδιαίτερα καλή λύση στην θέση των «ψηλών». Η μεταγραφή αυτή θα αυξήσει τον ευχάριστο πονοκέφαλο του Ηλία Στρατικόπουλου καθώς θα έχει να επιλέξει τους καλύτερους μέσα από μια πλειάδα παικτών.
Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πιο πριν είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του 22χρονου ταλαντούχου Μπάμπη Μουρίκη από τη Νέα Πέραμο (Α΄ ΕΣΚΑΝΑ), ο οποίος έχει αγωνιστεί και στον Αίολο (Α΄ ΕΣΚΑ).
Συνολικά οι μεταγραφές του Πολυνίκη φτάνουν πλέον τις πέντε (5), καθώς έχουν προηγηθεί αυτές του Τάσου Βαμβακίδη (πρώην ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ), του Παναγιώτη Δημητρακούλη (Ιωνικός ΝΦ) και του Κώστα Μαντζιώρη (Έσπερος Καλλιθέας).