ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ

 

 

 

Ο Ηλίας Στρατικόπουλος (αριστερά στην φώτο), ο προπονητής που ήρθε στα μέσα της περιόδου στον Πολυνίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑ και βοήθησε στα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ, θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο τιμόνι της ομάδας.
Ο ταλαντούχος προπονητής, με το σπουδαίο βιογραφικό τόσο ως παίκτης, όσο και ως τεχνικός, αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος είχε επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Γράψα (δεξιά στην φώτο) και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους. Τα… χνώτα των δύο πλευρών ταίριαζαν στις φιλοσοφίες, ο Στρατικόπουλος είδε ότι μπορεί να κάνει την δουλειά του απρόσκοπτα, ενώ ο Πολυνίκης στο πρόσωπο του ικανού προπονητή, βρήκε έναν καθοδηγητή, ο οποίος εμπνέει τους παίκτες στο γήπεδο και έχει βλέψεις για να ανεβάσει αγωνιστικό επίπεδο τον σύλλογο. Και φυσιολογικά επήλθε η ανανέωση της συνεργασίας.
Ο Ηλίας Στρατικόπουλος γεννήθηκε το 1980 και έχει αγωνιστεί ως παίκτης στο εφηβικό της ΑΕΚ, τους Ίκαρους Τρικάλων (Γ΄ Εθνική) και τον Απόλλωνα Αθηνών. Ως προπονητής έχει περάσει από τις μικτές της ΕΣΚΑ, βοηθός σε Λιβαδειά (Α2), Ένωση (Β΄ Εθνική), Ζάκυνθος (Γ΄ Εθνική), ενώ πρώτος προπονητής ήταν σε Αγίους Αναργύρους, Παλατιανή και Ηλιούπολη στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ ΕΣΚΑ. Στον Πολυνίκη ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο.
Όσο αφορά τα επόμενα βήματα στον σύλλογο, εντός των επομένων ημερών θα παρθούν οι αποφάσεις σχετικά με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, όπως και οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.