"ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

kalogrranas arxikh

 

 

Το κέντρο Λαογραφίας και πολιτισμού Δυτικής Αττικής , στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της πόλης μας, παρουσίασε το θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά, "Φον Δημητράκης" στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου στις 27 Ιουνίου το 2015. Η παράσταση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως η θεατρική ομάδα έλαβε πρόσκληση από το Δήμο Τρικάλων όπου στις 26 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει το έργο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Ο Σύλλογος λειτουργεί καθημερινά κάνοντας εγγραφές για όλα τα τμήματα, παραδοσιακά, λάτιν, θεατρικό και χορωδία παραδοσιακής μουσικής, από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 19.00 με 21.00. Η διεύθυνση του Συλλόγου είναι Ανεξαρτησίας 31 στο Χαϊδάρι και τα τηλέφωνα επικοινωνίας, 210/5820119 και 694/5389492.

 
Ένας υπέροχος "Φον Δημητράκης" έκανε τον κόσμο να γελάσει με την ψυχή του

Ούτε παραγγελία να τον έκαναν τον "Φον Δημητράκη" οι άνθρωποι του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού. Έπεσε "διάνα" πάνω στην τρέχουσα επικαιρότητα έτσι είχε τεράστια επιτυχία, τόσο ως προς την ανταπόκριση του κοινού όσο και στο γέλιο που χάρισε, σε μια θαυμάσια και καθαρτήρια παράσταση.

Το διαχρονικό έργο του Δημήτρη Ψαθά μεταφέρθηκε με επιτυχία στη θεατρική σκηνή του Δημαρχείου. Τον ομώνυμο ρόλο ερμήνευσε ο πολυτάλαντος ερασιτέχνης ηθοποιός Αντώνης Γιαννόπουλος. Συμπρωταγωνιστές του ήταν, χωρίς κανένας να υστερεί στο ερμηνευτικό ταλέντο, οι συνδημότες μας Γιώργος Δημήτρουλας (Λεωνίδας), Βούλα Τσαγκάρη (Μαρία), Πασχαλιά Μαρουλάκη (Άννα), Γιώργος Ζαιμάκης (Σαρλάς), Έφη Πετράκη (Φωφώ), Απόστολος Παπαλαζάρου (Σεραφείμ), Γιάννης Νικολόπουλος (Γιάννης), Σούλα Μαντουδιώτη (Ιουλία), Γιώργος Πίκουλης (χωροφύλακας), Σταυρούλα Φεσοπούλη (Κατίνα), Παναγιώτης Μαρουλάκης (πελάτης) και Λάμπρος Μαρουλάκης (πελάτης).

Η σκηνοθεσία ήταν της Άννας Πολυτίμου - Παπακωσταντίνου. Την επιμέλεια των σκηνικών είχε ο Αντώνης Γιαννόπουλος, των ηχητικών ο Γιώργος Ζαϊμάκης, του φωτισμού ο Δημήτρης Παπακωσταντίνου, ενώ υπεύθυνη σκηνής και φροντιστηρίου ήταν η Σούλα Φεσοπούλου.

Ο κόσμος μέσα στα "μαύρα 24ωρα" που διανύει η χώρα γέλασε με τη ψυχή του και καταχειροκρότησε στο τέλος όλη τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τους επαγγελματίες ηθοποιούς.

 

kalogrranas01

 

 

kalogrranas02

 

kalogrranas03