politistiko-xaidari 

 

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκε η μίσθωση ακινήτου με δημοπρασία, στο οποίο θα δημιουργηθεί το Πολιτιστικό Κέντρο στο κέντρο Χαϊδαρίου (στα πλαίσια της υλοποίησης προγραμμάτων Πολιτισμού και Άθλησης, ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, ανέργων καθώς και επιμορφωτικών προγραμμάτων), σειρά είχε η Οικονομική Επιτροπή. Σε τακτική συνεδρίασή της, συζητήθηκε και αποφασίστηκε ο καθορισμός των όρων της δημοπρασίας, που αφορά στη Στέγαση Πολιτιστικού Κέντρου, λαμβάνοντας προηγουμένως υπόψη τις εισηγήσεις του Τμήματος Προμηθειών, Μελετών κλπ.

Έτσι λοιπόν, η διεξαγωγή της μειοδοτικής δημοπρασίας, θα είναι φανερή και προφορική για τη μίσθωση ακινήτου και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία 20 ημερών από τη δημοσίευση της προκήρυξης (αρχομένης από 16/10/2015).

Μεταξύ άλλων, το μίσθιο θα πρέπει να πληροί τις εξής προδιαγραφές καταλληλότητας…

-      Θα πρέπει να είναι ισόγειο κατάστημα, να βρίσκεται στην περιοχή κέντρο Χαϊδαρίου και κατά προτίμηση μεταξύ των οδών Ακρίτα, Θερμοπυλών, Ελευθερίας και Στρ/ρχου Καραϊσκάκη στα αναφερόμενα αυτών Ο.Τ.

-      Απαιτείται τουλάχιστον ωφέλιμη επιφάνεια εβδομήντα τ.μ. (70m2).

-      Nα διαθέτει οικοδομική άδεια ή άλλο έγγραφο νομιμότητας.

-      Να διαθέτει εν ισχύ πιστοποιητικό πυρασφάλειας.

-      Να διαθέτει wc και μικρό χώρο κουζίνας.

-      Να διαθέτει ελεύθερο εξωτερικό χώρο (Ακάλυπτο ή Πρασιά).

-      Να διαθέτει αποθήκη εμβ. τουλάχιστον 45 m2.

-      Να είναι συνδεδεμένο με τα δίκτυα κοινής ωφελείας.

-      Το οίκημα πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση στο οδικό δίκτυο.

-      Κατά τις απαιτούμενες ενέργειες αλλαγής στοιχείων της παροχής ρεύματος, υποχρεούται να διαθέτει το ανάλογο πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Διεύθυνση: Τμήμα προμηθειών Δήμου Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως, 2οςόροφος, Τηλέφωνο: 2132047330,΅2132047317 FAX 2105323635.