PARASTASH ARXIKI

 

ΤΟ «ΙΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ» ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

 

 

Το Ιωνικό Θέατρο ξεκινά παραστάσεις στο θέατρο Γκαράζ του Κορυδαλλού, από Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα ως το Πάσχα, με το έργο του Αντώνη Παπαδόπουλου "5 πρόσωπα κι 1 καναπές".
 
Πρωταγωνιστούν : Μαρία Λεβαντή, Νάσια Καραγιάννη, Σίμος Σταυρόπουλος, Κυριάκος Ψαρράκος και Στέφανος Γεωργιάδης
 
Μουσικές επιλογές : Σίμος Σταυρόπουλος
Φωτισμοί : Λουλούδης Χατζής
Φωτογραφίες-Δημιουργικό : Γεωργία Σιέττου-Στέλιος Δανιήλ
Μακιγιάζ : Ζωή Γάσπαρη
Κείμενα-Σκηνοθεσία : Αντώνης Παπαδόπουλος
 
Πρόκειται για 4 μονόπρακτα και 4 μονολόγους που έχουν εξελίσσονται γύρω από ένα καναπέ : Στον ψυχολόγο, στη Τράπεζα, στο σπίτι το βράδυ κάνοντας τσατ, σε ένα κατάστημα επίπλων, σ' ένα σαλόνι.
 
Ιστορίες με αρκετή δόση μαύρου χιούμορ, κάποιες πικρές και κάποιες πολύ αστείες, προσπαθούν να εξηγήσουν και να καταγράψουν το σύγχρονο φαινόμενο που θέλει ένα απλό και λειτουργικό έπιπλο όπως ο καναπές, να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής της καθημερινότητάς μας. Οι τελειωμένες σχέσεις, η κακή επίδραση της τηλεόρασης, οι επιφανειακοί καλλιτέχνες, το απρόσωπο ιντερνετ, και  οι άδειες μας τσέπες ειδομένες με τρόπο "ανάλαφρο" και χιουμοριστικό.
 
Το έργο θα παίζεται κάθε Δευτέρα από 23/2 έως και 6/4 στις 20.30 στο θέατρο Γκαράζ, που βρίσκεται στη Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη στον Κορυδαλλό, στο υπόγειο του Πνευματικού Κέντρου Μ. Μερκούρη
 


Η είσοδος είναι με προαιρετικό εισιτήριο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες : 6943468883

PARASTASH A

PARASTASH B

 

 

PARASTASH C

 

PARASTASH D