ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

 

 

 

 

 

MIKARXIKI

 

Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες» Κερασούντος 22, Αιγάλεω, Τ.Κ. 12242

 

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας από 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάει μια ακόμη πολιτιστική και άκρως δημιουργική χρονιά με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες λειτουργώντας τμήματα:

1) Παραδοσιακών χορών (παίδων, εφήβων, ενηλίκων) και απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους.

2) Χορωδίας ενηλίκων

3) Παραδοσιακού τραγουδιού

4) Θεατρικής Ομάδας

5) Εκμάθησης Τουρκικής γλώσσας*

Αν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον προβλέπεται η δημιουργία τμήματος παραδοσιακών εγχόρδων μουσικών οργάνων και τμήματος βυζαντινής μουσικής**.

Στα τμήματά μας διδάσκουν καταξιωμένοι δάσκαλοι στο χώρο της παράδοσης.

Οι εγγραφές θα γίνονται από 1 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του συλλόγου μας (Κερασούντος 22, Αιγάλεω, τηλ.: 210-5904010) 6-8 μ.μ. κάθε απόγευμα. Έναρξη μαθημάτων 1 Οκτώβρη.

* Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε στο γραφείο του συλλόγου ή μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook αλλά και μέσω προσωπικής σας επικοινωνίας με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ συλλόγου μας.

(*), (**) Τα τμήματα εκμάθησης τουρκικής γλώσσας, παραδοσιακών εγχόρδων μουσικών οργάνων και βυζαντινής μουσικής θα πραγματοποιηθούν εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής.

 

 

MIKAFISA