Σε μια αίθουσα που ξεχείλιζε από τέχνη

 

έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα,

 

ο Σύλλογος "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου".

 

 

besis arx

 

 

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" πρωτοτύπησε με μια ξεχωριστή τριήμερη διαδραστική εκδήλωση σε μια θαυμαστή συνάντηση τέχνης, με έργα καλλιτεχνών, ζωντανή μουσική με πιάνο και ομιλία για το περιβάλλον.

Παρουσιάσαμε από την Τέταρτη 1 Μάρτιου έως και τις 3 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο ¨Γιάννης Ρίτσος¨, την εκδήλωση "Περιβάλλον & Πολιτισμός", όπου το κάθε έργο διηγήθηκε μια δική του ιστορία για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό συνδυάζοντας την χαρά της ζωής, την λάμψη του φυσικού τοπιού στο Ελληνικό φως και την δύσκολη καθημερινότητα όπου τα έργα συνυπάρχουν και συνομιλούν για το Περιβάλλον, τη Φύση και τον Πολιτισμό.

Την έκθεση την επισκεφτήκαν μέλη, φίλοι, συνδημότες, αρκετοί ετεροδημότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και παρευρέθησαν συμμετέχοντας στις καθημερινές μας εκδηλώσεις.

Τα θετικά σχόλια και τα συγχαρητήρια τόσο προς τους καλλιτέχνες για τα έργα τους, όσο και προς τον σύλλογο μας για αυτή του την πρωτοβουλία, ήταν πολλά.

Οι καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος μετά από το κάλεσμα μας και συμμετείχαν στην έκθεση προσφέροντας σε όλους μας την δυνατότητα να θαυμάσουμε τα υπέροχα έργα είναι οι κάτωθι.

1. ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2. ΑΡΑΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

3. ΒΑΓΓΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

4. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5. ΓΚΕΛΜΠΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

7. ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

8. ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ

8. ΚΛΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ

10. ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΝΤΟΡΑ

11. ΜΠΑΖΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

12. ΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

13. ΝΤΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

14. ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΥΣΑ

15. ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΙΟΣ

16. ΜΙΤΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

17. ΜΟΣΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

18. ΣΑΜΠΑΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

19. ΣΑΡΕΛΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

20. ΣΟΥΠΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

21. ΣΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ

22. ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

23. ΧΑΝΟΥΖΑ ΟΛΓΑ

24. ΧΑΤΖΗΤΡΑΚΟΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

25. ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

26. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Τους ευχαριστούμε και περιμένουμε την νέα μας συνεργασία.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου είχαμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε την μουσικό κ. Γιούλα Γιαννάκη πλαισιώνοντας την εκδήλωση μας με υπέροχα ακούσματα και ήχους από το πιάνο, δίνοντας στην εκδήλωση μία ευχάριστη νότα όπου και καταχειροκροτήθηκε

Επίσης την Πέμπτη 2 Μάρτιου ο κ. Κώστας Φωτεινάκης πλαισίωσε την εκδήλωση του Συλλόγου μας , με μια ομιλία για το Περιβάλλον δίνοντας στην εκδήλωση έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και ανέβασε τον πήχη της εκδήλωσης πολύ ψηλά.

Την Παρασκευή 3 Μάρτιου έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας,

όπου ο Πρόεδρος κος Δημήτρης Μπέσης σε μια αίθουσα που ξεχείλιζε από τέχνη, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους. Στην ομιλία του αφού αναφέρθηκε και στις τελευταίες δράσεις του συλλόγου, έκοψε το πρώτο κομμάτι αφιερώνοντας το στον Σύλλογο και τα Μέλη του.

Στη συνέχεια κάλεσε τους επίσημους προσκεκλημένους να συνεχίσουν και κόβοντας το κομμάτι τους έδιναν τις ευχές τους

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω :

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κος Μπίρμπας Δημήτρης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Χριστόγλου Γιάννα, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Φίλης Κώστας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βασιλειάδης Στέλιος, ο Επικεφαλής της παράταξης ¨ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ¨ κος Σκλαβούνος Λάμπρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κος Περράκης Ιωάννης, κος Γεωργόπουλος Κώστας, κος Αγγελόπουλος Κώστας, κος Χατζηκώστας Κώστας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω κος Κλεισαρχάκης Ανδρέας , ο Πρόεδρος των Ασσυρίων κος Μπατσάρας Κυριάκος, ο Ταμίας του Οικόπολις κος Χατζημηνάς Ανδρέας εκ μέρους του συλλόγου Μικρασιατών "Νέες Κυδωνίες" κα Καλιόντζη Ντίνα, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ακαδημίας Αιγάλεω Τένις κος Γιάννης Κουμπούρας, ο Ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου Ιεράπολης κος Χρήστος Σαλίδης, η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω κα Ματθιοπούλου Γεωργία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνάσιου Αιγάλεω κα Σιδηροπούλου Θεοδώρα, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Λυκείου Αιγάλεω κα Αποστολοπούλου Αγγελική, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Αιγάλεω κος Παπαδόπουλος Παναγιώτης, η υπεύθυνη του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω κα Κορμέντζα Σοφία, εκ μέρους των Εθελοντών Αιγάλεω η κα Δήμητρα Γιαρένη, ο Συγγραφέας κος Ευγένειος Γιαρένης, η Συγγραφέας κα Μαρία Βαμβακοπούλου και ο Ποιητής κος Μελιτάς Χάρης.

 

 

Ο Πρόεδρος 

 Δημήτρης Μπέσης     


Η Γραμματέας  
Σωτηρία Τουρκοχωρίτη

 

 

besis 01

 

 

besis 02

 

 

 

besis 03

 

 

besis 04

 

 

besis 05

 

 

besis 06

 

 

besis 07

 

 

besis 08

 

 

besis 09

 

 

besis 10

 

 

besis 11

 

 

besis 12

 

 

besis 13

 

 

besis 14

 

 

besis 15

 

 

besis 16

 

 

besis 17

 

 

besis 18

 

 

besis 19

 

 

besis 20

 

 

besis 21

 

 

besis 22

 

 

besis 23

 

 

besis 24

 

 

besis 25

 

 

besis 26

 

 

besis 27

 

 

besis 28

 

 

besis 29

 

 

besis 30

 

 

besis 31

 

 

besis 32

 

 

besis 33

 

 

besis 34

 

 

besis 35

 

 

besis 36

 

 

besis 37

 

 

besis 38

 

 

besis 39

 

 

besis 40

 

 

besis 41

 

 

besis 42

 

 

besis 43

 

 

besis 44