Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ!

EFIMORF

 

 

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουλίου 2020 ο Ορφέας Αιγάλεω, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2020-2021, καθώς το ιστορικό σωματείο της πόλης μας ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του, κυριολεκτικά, έναν πρωταθλητή!

Ο λόγος για τον 18χρονο, Αιγαλιώτη, ταλαντούχο πορτιέρο Κώστα Ηλιάδη, ο οποίος την σεζόν (2019-2020) που ολοκληρώθηκε, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην FOOTBALL LEAGUE με την ομάδα Νέων (Κ17) της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Ο γεννημένος το 2002, Κώστας Ηλιάδης, ξεκίνησε το 2010 από τις ακαδημίες της Ελλάς Ποντίων και το 2014, έπειτα από αγωνιστικά τεστ, ο Ολυμπιακός Πειραιά τον ενέταξε στο τμήμα Κ13 (το καλοκαίρι εκείνο οι ερυθρόλευκοι είχαν αποκτήσει 75 ταλέντα από όλη την Ελλάδα για τις ακαδημίες τους).

Ο Ηλιάδης ακολούθως συνέχισε ως βασικός το επόμενο βήμα του στο τμήμα Κ14 του ΟΣΦΠ, ενώ παράλληλα κλήθηκε στο αντίστοιχο τμήμα της ΕΠΣ Πειραιά, μετέχοντας ως βασικός στα περιφερειακά πρωταθλήματα των Ενώσεων της ΕΠΟ.

Συνέχισε ως βασικός στο τμήμα Κ15, ανέβηκε επίπεδο αγωνιζόμενος με την Κ16, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας ως μέλος της Κ17 και εν συνεχεία προωθήθηκε στο τμήμα Κ20, παίρνοντας παράλληλα και… άρωμα από το ανδρικό τμήμα των πειραιωτών, λαμβάνοντας μέρος σε προπονητικό κύκλο προπονήσεων.

Με την ολοκλήρωση της διαδρομής του στο τμήμα Κ20 του Ολυμπιακού, επέλεξε να συνεχίσει στο τμήμα Νέων της ΠΑΕ Αιγάλεω, κατακτώντας το αντίστοιχο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE.

Σε αυτή την χρονική περίοδο ο νεαρός τερματοφύλακας, έχοντας επαφές και συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Ορφέα Αιγάλεω, επέλεξε να συμφωνήσει με τον ιστορικό σύλλογο, μετέχοντας σε άκρως ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όπως αυτά της Αθήνας, τα οποία θεωρούνται από τα κορυφαία ποιοτικώς εν Ελλάδι, δίνουν ευκαιρίες σε νέους παίκτες να πάρουν πολλά παιχνίδια στο παλμαρέ τους και εν κατακλείδι να μπουν στην… τροχιά του κανονικού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός Κώστας Ηλιάδης, έρχεται με όρεξη για δουλειά στον Ορφέα Αιγάλεω, θέλοντας να δείξει ότι εύστοχα θεωρείται από τους πιο ποιοτικούς πορτιέρο της ηλικίας του.

Τέλος, για να συνδέσουμε και τον νεαρό Κώστα ακόμη πιο πολύ με την πόλη μας το Αιγάλεω, να σημειώσουμε ότι όσο αφορά το ακαδημαϊκό σκέλος της πορείας του, ήταν μαθητής στο 12ο Δημοτικό Σχολείο, στο 5ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο.

Στην κεντρική φώτο, το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουλίου 2020, από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος του Ορφέα Αιγάλεω, Νίκος Καραγιάννης, ο Κώστας Ηλιάδης και ο ένθερμος φίλος του σωματείου Νίκος Κυρίτσης.

 

KARAMAK