ΓΙΑ 4η ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο LISANDER SHALCAJ

SHALORFD

 

 

Μπορεί λόγω των ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο Λύσσανδρος Σαλσάϊ (Lisander Shalcaj) να μην συμμετείχε έως τώρα σε αρκετές από τις υποχρεώσεις του Ορφέα Αιγάλεω, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου την υψηλή αγωνιστική κατάρτιση του, όπως και την ηγετική παρουσία του εντός των γηπέδων.

Με γνώμονα τα παραπάνω στοιχεία, το συμφέρον της ομάδας, την θετική εισήγηση του προπονητή κ. Βαγγέλη Ζιώγα, αλλά και της αγαστής συνεργασίας ομάδας και παίκτη, ο σύλλογος του Ορφέα Αιγάλεω ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας με τον 31χρονο έμπειρο ποδοσφαιριστή ενόψει της σεζόν 2020-2021, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ για 2η σερί σεζόν.

Ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός, θα φορέσει την φανέλα του Ορφέα Αιγάλεω για 4η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά. Είχε αποκτηθεί από το σωματείο της πόλης μας το 2016 και εκείνη την περίοδο έπαιξε σε 4 ματς, ενώ την επόμενη σεζόν 2018-2019 όταν ο σύλλογος κέρδισε την άνοδο από την Γ΄ για την Β΄ ΕΠΣΑ, κατέγραψε 9 συμμετοχές και επιμέρους αγωνίστηκε και στα 2 μπαράζ ανόδου.

Την σεζόν (2019-2020), που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού, στην Β΄ ΕΠΣΑ, ο Σαλσάϊ με τα χρώματα του Ορφέα Αιγάλεω, έπαιξε σε 5 αγώνες.

Πριν τον Ορφέα Αιγάλεω, ο Σάλσαϊ, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά του, είχε παίξει την σεζόν 2012-2013 με τον Ηρακλή Περιστερίου στην Β΄ ΕΠΣΑ, ακολούθως την περίοδο 203-2014 αγωνίστηκε στον Ολ. Γυθείου με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής της Α΄ Λακωνίας, και μετά, την χρονιά 2014-2015 επέστρεψε στον Ηρακλή Περιστερίου και την Β΄ Αθήνας.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο προπονητής του σωματείου Βαγγέλης Ζιώγας, ο Λύσσανδρος Σαλσάϊ και ο Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Θανάσης Τιτόνης, κατά την συνάντηση τους, που έγινε πριν λίγα απογεύματα στο κατάστημα εστίασης «Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ» στο Αιγάλεω, ιδιοκτησίας του Αντιπροέδρου, Νίκου Καραγιάννη.

 

MAKPITPAP