Ο ΖΙΩΓΑΣ ΘΑ «ΧΤΙΣΕΙ» ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 ΣΤΗΝ Β΄ΕΠΣΑ

ZIOGANAN

 

Στα… σίγουρα, ήρεμα, έμπειρα και δημιουργικά χέρια του προπονητή Βαγγέλη Ζιώγα παραμένει ο Ορφέας Αιγάλεω, καθώς χθες αργά το βράδυ Σαββάτου 13 Ιουνίου 2020, ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας τους για την σεζόν 2020-2021, όπου η ομάδα θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο.

Ο Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου κ. Θανάσης Τιτόνης και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Καραγιάννης, είχαν συνάντηση με τον κ. Βαγγέλη Ζιώγα (στο κατάστημα εστίασης του Αντιπροέδρου «Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ» στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω), όπου συζήτησαν διεξοδικά όλα τα δεδομένα και εν τέλει έδωσαν τα χέρια, ξεκινώντας από την αρχή το «κτίσιμο» της ομάδας, ενώ παράλληλα ο Ηπειρώτης, την καταγωγή, τεχνικός, αναλαμβάνει και την Γενική Διεύθυνση των ακαδημιών του Ορφέα.

Ο Βαγγέλης Ζιώγας, παραμένει λοιπόν σε μία ομάδα, όπου έχει μεγάλη χρονική διαδρομή γνωρίζοντας πρόσωπα, πράγματα και την «φιλοσοφία» του σωματείου, ενώ από την άλλη πλευρά, οι παράγοντες του Ορφέα, εμπιστεύονται έναν άριστο επιστήμονα, παιδαγωγό (ο κ. Ζιώγας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής) και προπονητή, που ξέρει να εργάζεται αδιάκοπα και να δημιουργεί από την βάση προς τα πάνω.

Ο Βαγγέλης Ζιώγας, καταγόμενος από την Λάκκα Σουλίου της επαρχίας Δωδώνης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ομάδα του Ορφέα Αιγάλεω, καθώς πρωτοσυνεργάστηκε με τον σύλλογο το 2008.

Κατά την φετινή σεζόν 2019-2020, που ολοκληρώθηκε… κουτσουρεμένα λόγω του κορωνοϊού, ο Βαγγέλης Ζιώγας, είχε έρθει μεσούσης της περιόδου στην ομάδα, αναλαμβάνοντας την στις 13 Ιανουαρίου 2020 (έκανε πρεμιέρα στην 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ), έχοντας επιστρέψει στον σύλλογο μετά από 4,5 χρόνια απουσίας.

Ο Ζιώγας σε αυτό το διάστημα των 7 αγωνιστικών, που κοουτσάρισε την ομάδα, άλλαξε αισθητά την αγωνιστική εικόνα του σωματείου, καταγράφοντας 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 3 ήττες και σύνολο τερμάτων 5-4, όταν στους πρώτους 15 αγώνες ο Ορφέας είχε στατιστικό, μίας (1) νίκης, μίας (1) ισοπαλίας και 13 ήττες (τέρματα 7-43)!

Για την ιστορία, ο Βαγγέλης Ζιώγας ανέλαβε τις ακαδημίες του Ορφέα Αιγάλεω το 2008, ενώ ως τον Νοέμβριο του 2015 (όταν αποχώρησε από το σωματείο), όπου συμπλήρωνε συνολικά 7 χρόνια στην ιστορική ομάδα, είχε ήδη καταγράψει και 4,5 χρόνια στον πάγκο του ανδρικού τμήματος, τμήμα στο οποίο είχε προωθήσει και πολλά από τα παιδιά που είχε μαζί του στις ακαδημίες από το 2008.

Από τον συμπολίτη Ορφέα, ο Ζιώγας αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2015 και τον Δεκέμβριο του 2015, ένα μήνα αργότερα, ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, πόστο στο οποίο έμεινε μέχρι τις αρχές Αυγούστου του 2016.

Εν συνεχεία, ο ικανότατος Παιδαγωγός (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής), αλλά και εξαιρετικός τεχνικός, ανέλαβε – και συνεχίζει με επιτυχία – την οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών της Ιεράπολης, ενώ τον Αύγουστο του 2018 κλήθηκε να αναλάβει το ανδρικό τμήμα της Ιεράπολης στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, όπου έμεινε μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2018, καταγράφοντας σε 10 αγώνες, στατιστικό 3 νικών, 2 ισοπαλιών, 5 ηττών και συγκομιδή 11 βαθμών.

 

 

MAKPITPAP