ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΚΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΙΤΟΝΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ORFDIMARX

 

 

Επίσημη συνάντηση είχαν το πρωί της Τετάρτης 20 Μαίου 2020 στο Δημαρχείο της πόλης μας, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας με τον εκπρόσωπο του Ορφέα Αιγάλεω, κ. Χρήστο Τιτόνη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χρήστος Τιτόνης, ένας ενεργός πολίτης του Αιγάλεω, πέρα από τα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα στην ομάδα του Ορφέα, τα τελευταία δύο (2) χρόνια, «τρέχει» το… χαρτοφυλάκιο των επαφών και δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, όπως επίσης και των κοινωνικών δράσεων, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η νέα γενιά της πόλης δηλώνει δυναμικό παρών!

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχθηκε στην προγραμματισμένη συνάντηση, το δραστήριο νεαρό Χρήστο Τιτόνη, όπου είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση, επί το πλείστον, για δημοτικά, αθλητικά και κοινωνικά θέματα.

Ο Χρήστος Τιτόνης ενημέρωσε τον κ. Γκίκα, σχετικά με το σωματείο του Ορφέα, την πορεία της ομάδας, τα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος εντός της πόλης, και εστίασε περαιτέρω στις κοινωνικές δράσεις του σωματείου, όπου πρότεινε την στενή και υγιή συνεργασία με τον Δήμο Αιγάλεω.

Ο Γιάννης Γκίκας, από την πλευρά του, εξέφρασε την ικανοποίηση του από τον τρόπο λειτουργίας και δράσης του Ορφέα Αιγάλεω, και παράλληλα ανέπτυξε στον συνομιλητή του, την φιλοσοφία του Δήμου Αιγάλεω σχετικά με τα θέματα του σωματειακού και μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, τις ενέργειες και παρεμβάσεις που γίνονται για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως και τις κοινωνικές δράσεις, όπου βρέθηκε κοινός τόπος συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, η οποία δεν έμεινε μόνο στα ευχολόγια, ο Χρήστος Τιτνόνης είχε επιμέρους επαφές, με τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Μάνδρο, αλλά και τον Πρόεδρο της Α΄ Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αιγάλεω, κ. Νίκο Καββαδία, όπου συμφωνήθηκε «κοινός οδικός χάρτης» σχετικά με την συνεργασία σε κοινωνικές δράσεις και έμφαση στον εθελοντισμό, όπως και στην στήριξη του Δήμου Αιγάλεω στην συμμετοχή του Ορφέα Αιγάλεω στην δράση «Μην Ξεχνάς το Καπάκι να Κρατάς» για την ενίσχυση του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ).

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Χρήστος Τιτόνης θα έχει εκ νέου επαφές με τους κ.κ. Μάνδρο, Καββαδία, όπου θα οριστικοποιηθεί και θα επισημοποιηθεί το μνημόνιο συνεργασίας.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο εκπρόσωπος του Ορφέα Αιγάλεω, κ. Χρήστος Τιτόνης, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας και ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος.

 

 

MAKPITPAP