ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕ ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

BALKORFOK

 

 

 

Τεράστια η δυναμική που έχει αναπτυχθεί εδώ και λίγα 24ωρα στον ιστορικό Ορφέα Αιγάλεω, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, όπου η ομάδα της πόλης μας έπειτα από αρκετά χρόνια, θα παίξει ως νεοφώτιστη στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Η είσοδος του νεαρού Κυριάκου Τιρτιράκη στην διοίκηση της ομάδας, ο οποίος κατέλαβε το πόστο του Γενικού Αρχηγού, φέρνει σωρεία αλλαγών σε όλα τα επίπεδα στον σύλλογο. Όχι μόνο αγωνιστικά όπου θα υπάρξει ενίσχυση του ρόστερ, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή στο πρωτάθλημα, αλλά εξίσου σε διοικητικά και οργανωτικά πλαίσια.

Όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο η διοίκηση του σωματείου, τις υπηρεσίες της για τη νέα περίοδο θα προσφέρει η νεαρή Αιγαλιώτισσα, Θεοδοσία Μαλκοπούλου (κεντρική φώτο), η οποία αναλαμβάνει το νεοσύστατο τμήμα μάρκετινγκ του συλλόγου, σε μία προσπάθεια ο Ορφέας Αιγάλεω να ανοιχθεί περαιτέρω στην κοινωνία της πόλης και να αναπτύξει ένα δίκτυο επαφών και δραστηριοτήτων.

Η 23χρονη Αιγαλιώτισσα, που σε λίγο καιρό ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο και στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών, έχει ακολουθήσει όλο των σχολικό κύκλο σπουδών της στην πόλη μας (12ο Δημοτικό, 5ο Γυμνάσιο και 6ο Λύκειο), ενώ τα τελευταία χρόνια είναι στέλεχος του τμήματος μάρκετινγκ Φαρμακευτικής Πολυεθνικής Εταιρείας.

 

 

 

RAKOK