ΜΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟΥ ΤΕΛΗ ΠΙΣΤΟΛΗ

 

APTK

 

 

Πολύ δυναμικά, σε σχέση με άλλες σεζόν, έχει μπει στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ο Ορφέας Αιγάλεω. Το νεανικό σύνολο του έμπειρου τεχνικού Τέλη Πιστόλη (μεσαία φώτο), το απόγευμα του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου 2018, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, νίκησε στην Καισαριανή με 1-0 τον τοπικό Πανιώνιο και πέρασε στην γ΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ. Ο Ανδρονιώτης (φώτο αριστερά) με κεφαλιά στο 60΄ πέτυχε το «χρυσό» γκολ που έδωσε την νίκη - πρόκριση στον Ορφέα, ενώ στο 67΄ ο διαιτητής Μαράνος απέβαλλε τον Τιτόνη (δεξιά φώτο), γιατί όπως σημείωσε στο φ.α. απώθησε βίαια αντίπαλο. Στο 85΄ της συνάντησης, ο Πιστόλης (Κ.γ) του Ορφέα, τραυματίστηκε, διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν 7 ράμματα στο ζυγωματικό.
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Δογάνης, Τσούτσι, Κωνσταντόπουλος, Στασινός, Κολέζι, Τιτόνης, Αγγελάκης, Γεωργίου, Σιόζιος, Πιστόλης Κ.α, Ανδρονιώτης (70΄ Πιστόλης Κ.γ. – λ.τ. 85΄ Σκόρδας).


 Την περασμένη εβδομάδα (9 – 9 – 2018) και στο πλαίσιο της α΄ φάσης ο Ορφέας Αιγάλεω είχε προκριθεί στον επόμενο γύρο του κυπέλλου, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 επί των Λεόντων. Τα γκολ του Ορφέα είχαν σημειώσει ο Βουτσινάς στο 10΄ και ο Πιστόλης Κ.α. στο 80΄, ενώ στο 22΄ ο Σιόζιος είχε εκτελέσει πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Δογάνης, Τιτόνης (70΄ Κατσίκας), Κωνσταντόπουλος, Βουτσινάς, Κολέζι, Κλης, Αγγελάκης (46΄ Πιστόλης Κ.α.), Γεωργίου (80΄ Σκόρδας), Ανδρονιώτης (46΄ Πιστόλης Κ.γ.), Σιόζιος, Τσούτσι.


 Στην γ΄ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Ορφέας Αιγάλεω θα υποδεχθεί την πανίσχυρη Κηφισιά.

 

 

MOUSKX