ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΚΛΗ ΚΑΙ ΦΡΑΜΠΑΣΧΑΛΗ

 

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

KOF

 

 

 

Συνεχίζει την σημαντική του ενίσχυση ο Ορφέας Αιγάλεω ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2018-2019. Η ομάδα της πόλης μας ενέταξε στο δυναμικό της τους Βασίλη Κλη και Γιάννη Φραμπασχάλη, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Σίγουρα η απόκτηση τους θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την ιστορική ομάδα του Ορφέα Αιγάλεω και θα αποτελέσουν δύο δυνατά «χαρτιά» στα χέρια του προπονητή τους Τέλη Πιστόλη.
Ο 31χρονος Βασίλης Κλης (φώτο αριστερά), παίζει επί το πλείστον ως μεσοεπιθετικός και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Θεμιστοκλή στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας, όπου είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί και με την ΑΕ Αιγάλεω σε Γ΄ και Β΄ ΕΠΣΑ.
Ο 23χρονος Γιάννης Φραμπασχάλης (δεξιά φώτο) επιστρέφει στον Ορφέα Αιγάλεω έπειτα από 3,5 χρόνια. Αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή, με προσανατολισμό στις πτέρυγες. Την σεζόν 2013-2014 με τον Ορφέα Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ είχε 22 συμμετοχές, ενώ στο α΄ μισό της περιόδου 2014-2015 με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία είχε 4 συμμετοχές. Το β΄ μισό της περιόδου 2014-2015 έπαιξε σε 5 ματς με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ την επόμενη χρονιά (2015-2016) με το ιστορικό σωματείο είχε 17 παιχνίδια και 1 γκολ. Την περίοδο 2016-2017 έκανε 25 εμφανίσεις με τον Θεμιστοκλή και πανηγύρισε την άνοδο στην Β΄ ΕΠΣΑ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) είχε 24 εμφανίσεις στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας.
Με την απόκτηση των Κλη, Φραμπασχάλη, ο Ορφέας έφτασε τις 10 προσθήκες, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Αντώνη Γαβριήλ, Γιάννη Δενδρινού, Έλι Κολέζι, Γιώργου Χολέβα, Αλέξανδρου Κατσίκα, Κώστα Πιστόλη, Γιάννη Γιαννόπουλου, Θέμη Μουγγού. Επίσης, ανανέωσε ο Κώστας Σαββίδης, ενώ αντίθετα έχει λυθεί η συνεργασία με τους Ηρακλή Δουδέση, Γιάννη Κουτσονάσιο, Γιώργο Ντιμιτρέσκου, Αλέξανδρο Γαβριηλίδη, Νίκο Κονταρή, Ανδρέα Γκινάϊ, Χρήστο Λάπα, Αλμπάνο Κονγκίνη και Παναγιώτη Ντρεκόπουλο.

 

 

 

MOUSKX