ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΔΟΥΔΕΣΗ

 

ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

SORD

 

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ζυμώσεις όσο αφορά την διαμόρφωση του ρόστερ στον Ορφέα Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Πριν από λίγα 24ωρα ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Τιτόνης και σε συνεργασία με τον προπονητή Τέλη Πιστόλη, ολοκλήρωσε δύο ακόμη εσωτερικά θέματα σχετικά με το έμψυχο δυναμικό. Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα ανανέωσε την συνεργασία της με τον Κώστα Σαββίδη, ενώ αντίθετα λύθηκε η συνεργασία με τον Ηρακλή Δουδέση.
Ο Κώστας Σαββίδης (φώτο αριστερά) ήρθε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε (2017-2018) και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έδειξε ότι διαθέτει και την ποιότητα και την ικανότητα για να σταθεί αντάξια. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, δεν είχε πρόβλημα να προσαρμοσθεί και στις 11 συμμετοχές που είχε στην Γ΄ ΕΠΣΑ με τον Ορφέα Αιγάλεω σημείωσε 6 γκολ. Ο Σαββίδης, που προέρχεται από την Αρμενική με την οποία έπαιξε στην Β΄ ΕΠΣΑ, παλιότερα έχει αγωνιοστεί με την Αγία Ελεούσα στην Α΄ Αθήνας και την Ελλάς Ποντίων σε Δ΄ Εθνική και Α΄ Πειραιά.
Αντίθετα με τον Σαββίδη, ο σύλλογος ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον 26χρονο Ηρακλή Δουδέση (δεξιά φώτο), που αγωνίστηκε στον σύλλογο τις δύο προηγούμενες σεζόν. Την χρονιά 2016-2017 ο Δουδέσης είχε 7 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ την περίοδο 2017-2018 έπαιξε σε 16 ματς και σκόραρε 6 φορές.
Να σημειώσουμε ότι ο Ορφέας Αιγάλεω, όσο αφορά τις μεταγραφικές προσθήκες, έχει ήδη εντάξει στο δυναμικό του τους Έλις Κολέζι, Γιώργο Χολέβα, Αλέξανδρο Κατσίκα, Κώστα Πιστόλη, Γιάννη Γιαννόπουλο, Θέμη Μουγγό, ενώ αντίθετα έχει λύσει την συνεργασία τους με τους Γιάννη Κουτσονάσιο, Γιώργο Ντιμιτρέσκου, Αλέξανδρο Γαβριηλίδη, Νίκο Κονταρή, Ανδρέα Γκινάϊ, Χρήστο Λάπα, Αλμπάνο Κονγκίνη και Παναγιώτη Ντρεκόπουλο.

 

 

MOUSKX