ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ

 

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ο Αποστόλης Μιχαλόπουλος είναι η νέα μεταγραφή του Ορφέα Αιγάλεω για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο αιγαλιώτης τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Κρόνο Αιγάλεω και κατόπιν συμφώνησε με τους ιθύνοντες του Ορφέα Αιγάλεω, όπου μάλιστα χθες Πέμπτη έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Τέλη Πιστόλη.
Ο 25χρονος πορτιέρο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω και το 2008 πήγε στον Ζέφυρο. Εν συνεχεία το 2009 ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ιπποκράτη, ενώ από το 2010 ήταν στον Κρόνο Αιγάλεω, με μία μικρή παρένθεση την σεζόν 2015-2016, όταν στο πρώτο μισό της περιόδου είχε φορέσει την φανέλα της Νίκης Αλίμου, για να επιστρέψει στην συνέχεια και πάλι στον Κρόνο Αιγάλεω.
Μάλιστα στο μήνυμα αποχαιρετισμό του προς τον Κρόνο Αιγάλεω ο Αποστόλης Μιχαλόπουλος τόνισε: «Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για μένα μετά από 7 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και συμπαίκτες μου και κυρίως τους Γιάννη και Χρήστο Σημαντήρα, που στάθηκαν δίπλα μου σαν οικογένεια και πλέον είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Πάντα θα είμαι δίπλα στην ομάδα, καλή συνέχεια σε όλους σας».

 

MIXORF1