ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ξεκινούν τα πράγματα στον Ορφέα Αιγάλεω για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Γ΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα έπειτα και από την συνάντηση μεταξύ παραγόντων που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκινάει την ισχυροποίηση της από τον διοικητικό τομέα, καθώς όπως έγινε γνωστό στο ΔΣ του σωματείου μετέχει πλέον ενεργά και ο κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος (φώτο). Ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια με την εταιρεία του στον κλάδο των ηλεκτρολογικών (η έδρα της είναι στο Αιγάλεω), πέρα από φίλαθλος του συλλόγου, αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου κ. Θανάση Τιτόνη, συζήτησε τα πλάνα που έχει το σωματείο και ανακοινώθηκε η επίσημη προσχώρηση του στο συμβούλιο.
Παράλληλα, στον Ορφέα έχουν επαφές και με άλλους φίλους της ομάδας, οι οποίοι έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν ενεργά την φετινή προσπάθεια του συλλόγου και ίσως τις επόμενες μέρες να έχουμε και άλλες ανακοινώσεις σχετικά με το ΔΣ, το οποίο θα διαμορφωθεί πλήρως τον Ιούνιο.
Αμέσως μετά τις εξελίξεις στα διοικητικά, θα παρθούν όποιες αποφάσεις με το αγωνιστικό κομμάτι, δηλαδή ότι αφορά την τεχνική ηγεσία και το έμψυχο δυναμικό.