ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

 

ARXSOTDD

 

 

Μεγάλες επιτυχίες για την νεαρή συμπολίτισσα μας, από την Αγία Βαρβάρα, και αθλήτρια του σωματείου ΑΣΤ Άβαρις, Αλεξάνδρα Σωτηροπούλου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου 2021 (2×18μ. και Ολυμπιακών γύρων, Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου), που διεξήχθη το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 στην Αίθουσα Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ – “Sports Hall” του Ο.Α.Κ.Α. στο Μαρούσι.

Η Αλεξάνδρα Σωτηροπούλου, κόρη του Αντιδημάρχου της πόλης μας, Δημήτρη Σωτηρόπουλου, και της Βιργινίας Ζαχαρία, κατέκτησε την 1η θέση στο Ολυμπιακό Τόξο Νεανίδων, νίκη με την οποία ο σύλλογος της πήρε και την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία, σύμφωνα με την βαθμολογία της Ομοσπονδίας.

Μετά την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, ο ΑΣΤ Άβαρις, εκπροσωπούμενος από την Αλεξάνδρα Σωτηροπούλου και τον συναθλητή της Άγγελο – Δημήτρη Πογάτο, έλαβε μέρος στο μεικτό ομαδικό Ολυμπιακού τόξου Εφήβων – Νεανίδων, όπου κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο, χάνοντας το χρυσό μετάλλιο για ένα (1) χιλιοστό!

 

* Στην κεντρική φώτο, η Αλεξάνδρα Σωτηροπούλου με τον συναθλητή της Άγγελο – Δημήτρη Πογάτο και τον προπονητή τους Γιάννη Τσιορμπατζή.

 

 

YESSNEW

 

 

 

MESSALEX

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Αριστερά η νεαρή Αλεξάνδρα με τον πατέρα της Δημήτρη Σωτηρόπουλο, στην μεσαία φώτο έχοντας κατακτήσει την 1η θέση, ενώ στο δεξιό στιγμιότυπο, με την Ελληνίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ευαγγελία Ψαρρά, η οποία θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συμμετέχοντας για 5η φορά στο μεγαλύτερο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός.

 

 

YESSNEW