ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΝΤΟΚΟ

Ο ΜΕΛΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

MELDOKOK

 

 

 

Μία πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση, για τα δεδομένα, τόσο του συλλόγου, όσο και της κατηγορίας, πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα του ΜΕΛΑΣ στο μπάσκετ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑ, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Ντόκου (αριστερά στην κεντρική φώτο).

Με ενέργειες του Προέδρου του ΜΕΛΑΣ κ. Γιώργου Κομπορόζου (δεξιά στην κεντρική φώτο), ο μέχρι πρότινος παίκτης του Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο Ντόκος ήρθε σε συμφωνία με τον ΜΕΛΑΣ και επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του.

Ο Γιώργος Ντόκος, που είναι 30 ετών, αγωνίζεται ως πλεϊ – μέϊκερ και έχει ύψος 1.86, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΜΕΛΑΣ και σε ηλικία 16 ετών συνέχισε στο Περιστέρι, όπου υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο και έπαιξε με την γειτονική ομάδα μέχρι το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ακολούθησε ο δανεισμός του από το Περιστέρι στον Μίλωνα, εν συνεχεία και ως ελεύθερος μεταγράφηκε στον Ιωνικό Νικαίας, έπαιξε για δύο (2) χρόνια με τη φανέλα του Διαγόρα Αιγάλεω, ακολούθησε μία 2ετία στον Πορφύρα, και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο Σίτι, όπου πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους.


CLAJNEW