ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ

ΠΙΤΑ Ο ΜΕΛΑΣ

 

Pitamelas ARXIKI

 

 

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος στο κατάμεστο 6ο Ενιαίο Λύκειο Αιγάλεω. Ο πρόεδρος του συλλόγου πατήρ Γεώργιος χαιρέτησε τους επισήμους και το πλήθος του κόσμου που κατέκλυσε το κλειστό. Από το Δήμο Αιγάλεω, παρόντες ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπέσης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο κ. Γιάννης Γκίκας, επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης, ο κ. Λάμπρος Σκλαβούνος και ο κ. Κώστας Χατζηκώστας. Από την ΕΣΚΑ το παρόν έδωσε ο Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Κομπορόζος. Από τους χορηγούς παραβρέθηκε ο κ. Γιάννης Βαφειαδάκης, Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ελλάδος, καθώς και ο φωτογράφος κ. Νίκος Ρούσσος εκπροσωπόντας την εφημερίδα '' η Πόλη μας ''.
Η τελετή ξεκίνησε με τη βράβευση των 25 αθλητών - μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου που είχαν βαθμό απολύσεως το 2014-15 πάνω από 18 & 7 / 15, δείχνοντας σε πράξη το '' Νους Υγιής εν σώματι Υγιεί '', ενώ ακολούθησε η βράβευση άλλων 15 αθλητών & αθλητριών που πέτυχαν σε εισαγωγικές εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αναμνηστικά δόθηκαν και για τις - τρεις (3) - αθλήτριες του Volley που πήραν το Πτυχίο τους. Ακολούθησε η βράβευση Εφόρων και Φίλων του Συλλόγου - εκτός Διοικητικού Συμβουλίου - που παρέχουν Υπηρεσίες προς το Σύλλογο αμισθί και σε υπερθετικό βαθμό. Οι βραβεύσεις τελείωσαν με τη βράβευση του προέδρου και εμπνευστή της κοινωνικής προσφοράς του συλλόγου, πατέρα Γεωργίου Φειδόπουλου, για την 25-ετή αδιάλειπτη προσφορά του στο σύλλογο και τη κοινωνία του Αιγάλεω. Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας έγινε αναφορά και εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους προπονητές, εφόρους και μέλη του Δ.Σ. για τη προσφορά τους.  
Η βασιλόπιτα, τα ντόνατς, τα αναψυκτικά και τα νεράκια ήταν προσφορά του '' Φούρνου του Μανώλη'' και του μέλους μας Θωμά Μανώλη.

 

 

Pitamelas 01

 

 

 Pitamelas 02

 

 

Pitamelas 03

 

 

 

Pitamelas 04

 

 

Pitamelas 05

 

 

 

Pitamelas 06

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitamelas 07

 

 

Pitamelas 08

 

 

 

Pitamelas 09

 

 

Pitamelas 10

 

 

Pitamelas 11

 

 

Pitamelas 12

 

 Pitamelas 13

 

 

 

Pitamelas 14

 

 

Pitamelas 15

 

 

Pitamelas 16

 

 

Pitamelas 17

 

 

Pitamelas 18

 

 

Pitamelas 19

 

 

Pitamelas 20

 

 

Pitamelas 21

 

 

 

 

 

 

 

Pitamelas 22

 

 

 

Pitamelas 23

 

 

Pitamelas 24

 

 

 

Pitamelas 25

 

 

 

 

Pitamelas 27

 

Pitamelas 28

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitamelas 29

 

 

 

 

Pitamelas 30

 

 

 

 

 

 

Pitamelas 31

 

 

 

 

 

 

 

Pitamelas 32

 

 

Pitamelas 33

 

 

 

Pitamelas 34

 

 

Pitamelas 35

 

 

Pitamelas 36

 

 

Pitamelas 38 jpg

 

 

Pitamelas 41

 

 

Pitamelas 42

 

 

Pitamelas 43

 

 

Pitamelas 44

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitamelas ARXIKI