ΑΝΤΙ-COVID ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 

ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

arxoko

 

 

Τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την ομαλή επιστροφή των μαθητών στις σχολικές μονάδες την Δευτέρα 10 Μαίου 2021, λαμβάνει ο Δήμος Αιγάλεω.

Μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, την προσεχή Δευτέρα, εκτός από τα Λύκεια, έχουμε την επανεκκίνηση στην δια ζώσης εκπαιδευτική δραστηριότητα, σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια.

Από την Μεγάλη Τετάρτη, και προκειμένου οι σχολικές μονάδες της πόλης μας να είναι όσο το δυνατό υγειονομικά ασφαλείς, ειδικά συνεργεία του Δήμου Αιγάλεω, ξεκίνησαν τον σχολαστικό καθαρισμό, αλλά και τις απολυμάνσεις στα κτιριακά συγκροτήματα.

Το προσωπικό του Δήμου, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, προχώρησε σε ψεκασμούς και απολυμάνσεις για την «άμυνα» - προστασία κατά του COVID-19, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, όλων των σχολικών μονάδων, διαδικασία που όπως είπαμε ξεκίνησε την Μεγάλη Τετάρτη και ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Σε σχετικό μήνυμα του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκίκας σημείωσε:

«Συνεχίζουμε τις απολυμάνσεις σε σχολικά κτήρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο μας στο πλαίσιο των δράσεων για ασφαλή και χωρίς προβλήματα λειτουργία των σχολείων μας.

Τις απολυμάνσεις πραγματοποιεί πιστοποιημένη εταιρεία με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Με γνώμονα και πρώτιστο μέλημα μας να είναι η διασφάλιση της υγείας των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των δημοτών γενικότερα, οι προληπτικές απολυμάνσεις θα συνεχισθούν όπου αυτό απαιτείται».

 

Στην κεντρική φώτο, από τις υγειονομικές διαδικασίες απολύμανσης – ψεκασμού, στο αριστερό στιγμιότυπο ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας και δεξιά, ο Σύμβουλος Παιδείας του Δήμου (αριστερά) κ. Νίκος Καββαδίας, στην μέση ο Γεωπόνος του Δήμου κ. Άγγελος Χατζηαποστόλου και δεξιά ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Ασημακόπουλος.

 

 

NEWKALLM

 

 

SX8

 

 

SX1

 

 

SX2

 

 

SX4

 

 

SX5

 

 

SX6

 

 

SX7

 

 

SX9

 

 

SX10

 

 

SX11

 

 

SX13

 

 

NEWKALLM