ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΣΕ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΪΡΟ

 

 

XIFASKIA ARX

 

 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ !!!

Μια ακόμα εξαιρετική παρουσία για τον ΝΙΚΟ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ο οποίος πλασαρίστηκε στη πρώτη 64άδα ( 170 συμμετοχές ) στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο ΚΑΙΡΟ καταλαμβάνοντας τελικά την 47η θέση ,προσθέτοντας 2 ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό του .

Με 5 νίκες κ 1 ήττα στη πουλ πέρασε χωρίς αγώνα στην τελική 64άδα αφήνοντας έξω μεγάλα ονόματα της Παγκόσμιας ξιφασκίας .Για την είσοδο του στην 32άδα ηττήθηκε σε ένα αμφίρροπο αγώνα από τον Ούγγρο DOSZA 9-15.

Ο Νίκος δείχνει φέτος πολλά σημεία βελτίωσης ( παλεύοντας πάντα με την κα Τσολακίδου) ευελπιστώντας σε αποτελέσματα αντάξια της αξίας του!!!

Ο Πρωταθλητής μας ΣΟΥΛΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ συμμετείχε για 1η φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών δείχνοντας πολλά θετικά στοιχεία ,αποκομίζοντας θετικά συμπεράσματα ,που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ...ΝΑ ΕΙΧΑΝ...

Περισσότερο τύχη να είχαν οι Πρωταθλητές μας : ΓΙΑΝΝΟΣ ΡΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ-ΒΕΡΒΕΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ –ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΝΕΛΑ θα κατάφερναν να μπουν τουλάχιστον στην 64άδα του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ που διεξήχθη στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 20 & 21 /10 -196 συμμετοχές ). Πολύ καλή η προσπάθεια τους.

Πέρασαν όλοι γύρο . ΒΕΡΒΕΡΗΣ με 5 νίκες, ο ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ με 4 νίκες ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ με 4 νίκες και ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΡΙΖΟΣ και ΤΕΡΤΙΠΗΣ με 2 νίκες .Οι 3 πρώτοι πέρασαν χωρίς αγώνα στο ταμπλό των 128 κ ο Ηλίας με τον Κωνσταντίνο πέρασαν νικώντας στο 1ο Νοκ άουτ .Βρέθηκαν όλοι με 3 Ιταλούς , 1 Αμερικανό και 1 Ιάπωνα .Πάλεψαν τα παιχνίδια τους αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να περάσουν.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η ΜΑΡΙΝΕΛΑ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ,η οποία ανάμεσα σε 205 αθλήτριες  έκανε πολύ καλή πουλ με 4 νίκες και 2 ήττες .Πέρασε χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο και στο ταμπλό των 128 βρέθηκε αντιμέτωπη με Αμερικάνα από την οποία ηττήθηκε έχοντας όμως πολύ καλή παρουσία!!!

Αρκετά ευχαριστημένος από τη προσπάθεια τους!!!

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς τους!!!

 

 COACH...ELLI

 Φυσικά δεν ήταν ανάγκη να βρεθώ στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ για να συνειδητοποιήσω την πραγματικότητα.

Σε φιλική συζήτηση με ξένους προπονητές ένοιωσα αρκετά υπερήφανος για την Έλλη .Η Έλλη...η κα ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ έχει καταφέρει με τα αποτελέσματά της να κάνει γνωστό εδώ και πολλά χρόνια το Ελληνικό Φλερέ σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο!!!Την Έλλη την υπολογίζουν και πάνω απ'όλα την σέβονται και την τιμούν στο εξωτερικό !!!Την γνωρίζουν πολύ καλά και με μεγάλη χαρά δέχονται αθλητές της να πάρουν μέρος σε προπονητικά κάμπ.

Η 'Έλλη κλείνει φέτος 27 χρόνια προπονητικής καριέρας .Έχει αναδείξει αρκετές δεκάδες Πανελληνιονίκες ,Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς Πρωταθλητές και αθλητές της έχουν λάβει μέρος σε 2 ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ.

Η κα Έλλη έχει να δώσει ακόμα πολλά στην Ελληνική ξιφασκία .Άς πάρουμε όλοι εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ κάτι από τις γνώσεις της !!!!

 

ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

XIFASKIA 1

 

XIFASKIA 2

 

 

XIFASKIA 4

 

XIFASKIA 3