ΤΑ "ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ"

ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ 

 

 

 

 

ASTERIA ARXIKI

 

 

 

 

ΕΛΑΜΨΑΝ ΤΑ ΄΄ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ’’ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ !!!
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΟΥ!!!
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΑΔΑΜ.

 

Για μια ακόμα φορά η ξιφασκία του ΑΙΓΑΛΕΩ έδωσε βροντερό παρόν στους περιφερειακούς αγώνες παμπαίδων-παγκορασίδων. Οι μικροί μας αθλητές έδειξαν ότι πολύ σύντομα θα συνεχίσουν να έχουν τον σύλλογό μας πρώτο στο ξίφος ασκήσεως.
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στη μεγάλη κατηγορία ανάμεσα σε 37 αθλητές δείχνοντας ότι μπορεί να πετύχει πολλά στο μέλλον. Πολύ καλή παρουσία και από τον ΠΑΥΛΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ο οποίος ήρθε 8ος.Ελπιδοφόρα και η παρουσία των υπόλοιπων αθλητών μας στη μεγάλη κατηγορία οι οποίοι κάλλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν καλύτερη κατάταξη εάν ήταν περισσότερο τυχεροί. Αναλυτικά: 9ος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ-19ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣ-24ος ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ-33ος ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ.
Η κατάταξη των αγοριών μας στη μικρή κατηγορία: 13ος ΑΡΗΣ ΤΖΟΒΑΝΗΣ-16ος ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΠΑΛΗΣ-19ος ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΒΕΡΓΗΣ-23ος ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-26ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΚΑΚΟΣ-27ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ.
Στη μεγάλη κατηγορία των κοριτσιών η ΦΑΙΔΡΑ ΑΔΑΜ κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο !!!Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΕΑ κατέλαβε την 5η θέση και η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΟΛΟΓΟΥΣΗ την 21η.
Στη μικρή κατηγορία ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε η ΜΠΑΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ η οποία άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον .Η ΤΟΥΤΣΗ-ΠΟΥΛΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ κατέλαβε την 8ηθέση.
ΤΟ Δ.Σ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

 

 

ASTERIA 01

 

ASTERIA 03

 

ASTERIA 04

 

ASTERIA 05

 

ASTERIA 02