ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Η ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

Η ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!!
8η Η ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
 ΝΕΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
16η Η ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

 

Επιτυχιών συνέχεια για την ξιφασκία του Αιγάλεω ,που συνεχίζει δύο δεκαετίες να κάνει γνωστή την πόλη μας σε όλο τον κόσμο !!

 

Οι αθλητές μας υπό την καθοδήγηση της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας κας ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ και των Προπονητών μας κ. ΚΑΥΤΑΝΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ για πολλοστή φορά κατάφεραν να σταθούν επάξια σε δύο μεγάλες διοργανώσεις ,μπαίνοντας ανάμεσα σε αθλητές που εκπροσωπούν χώρες με τεράστια ιστορία στο χώρο της ξιφασκίας ,αλλά συνάμα συνεχίζουν να  διατηρούν τα σκήπτρα σε Πανελλήνιο Επίπεδο!!!
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ που έγινε στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ στις 7/3/2015 κατέλαβε την 8η θέση!!
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ με 4 Νίκες - 2 ήττες στη πουλ πέρασε χωρίς αγώνα στις 32 καλύτερες της διοργάνωσης .Στη συνέχεια νίκησε τις : MESTERI ( HUN ) 15-9 & BIAGIOTTI ( ITA ) 15-9, αθλήτριες και οι δύο με πανευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια στο ενεργητικό τους,  για να χάσει την είσοδό της στα μετάλλια από την GALUKAREANOU ( ROU ) , η οποία πήρε τελικά την 1η θέση !!Ένα μήνα πριν την συμμετοχής της στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR ,που φέτος θα διεξαχθεί στη μακρινή ΤΑΣΚΕΝΔΗ του ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ , η ΚΑΤΕΡΙΝΑ έδειξε ότι είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει την χώρα μας με αξιώσεις.

 

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ στη πρώτη της συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση κατέλαβε την 16η θέση στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ που έγινε στο MARIBOR της ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ 22~28 Φεβρουαρίου.
Η Ευαγγελία ξεκίνησε με 2 νίκες στην poule (NAGYOVA SVK 5-1 και LAZIN ROU 5-2) και 3 ήττες. Στα νοκ-αουτ όμως φανερά πιο δυνατή και συγκεντρωμένη νίκησε κατά σειρά τις: KRALIKOVA SVK 15-5 και MATRASZE 15-11, για να ηττηθεί στο καθοριστικό παιχνίδι για την είσοδό της στην τελική 8άδα απο την PASZTOR HUN 4-15.
Η 16αδα για την Ευαγγελία δεν παύει να είναι μια τεράστια επιτυχία, τόσο για την ίδια, όσο και για τον σύλλογό μας.
Αξίζει να τονιστεί ότι στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ συμμετείχαν 9 αθλητές-τριες μας εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογό μας σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.
Η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ κατέλαβε την 59η θέση, η ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ την 65η και η ΜΑΡΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ την 73η .Στο ομαδικό οι αθλήτριες μας με τα χρώματα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση λίγο έλλειψε να κάνουν την έκπληξη νικώντας την ΠΟΛΩΝΙΑ. Τελικά ηττήθηκαν 39-45 και έχασαν την ευκαιρία να μπουν στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΥΡΩΠΗΣ.

 

Στους Εφήβους, ο ΣΟΥΛΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα πετυχαίνοντας 4 νίκες και 1 ήττα στην πουλ. Πέρασε απευθείας στους 64, όπου ηττήθηκε από τον Ούγγρο BELLOVICZ 8-15, καταλαμβάνοντας έτσι την 40η θέση. Έδειξε όμως πολλά θετικά στοιχεία στη πρώτη του παρουσία σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, που σίγουρα θα του φανούν χρήσιμα για το μέλλον.
Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο πρωταθλητές μας που πήραν μέρος στους αγώνες αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον επόμενο γύρο σημειώνοντας και οι 2 από μία νίκη. Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ κατέλαβε τελικά την 80η θέση και ο  ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ την 87η θέση.

Ο ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
ΤΩΝ 1ων ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ BAKOU

O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ επιλέχθηκε από την Ε.Ο.Ε και συμμετείχε στη τελετή που έγινε στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 7 Μαρτίου για τις 100 ημέρες πριν την έναρξη των 1ων ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ που διεξαχθούν το καλοκαίρι στη πρωτεύουσα του ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ το ΜΠΑΚΟΥ.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι στη διοργάνωση αυτή ,η οποία θα αποτελέσει την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ , εκτός του ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έχει προκριθεί και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ κάνοντας έτσι 2 τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την ΠΟΛΗ ΜΑΣ σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση!!!

1

2

 

 

3

 

4