ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Η ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ!!!

 

3 ΧΡΥΣΑ-3 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ!!

 

Με απολογισμό, 8 μετάλλια για τους Συλλόγους μας και 3 επιπλέον πλασαρίσματα στη τελική 8άδα, τελείωσε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ στο ξίφος Ασκήσεως που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α το Σαββατοκύριακο 14 & 15/2/2015.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ανεδείχθη η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΧΑΛΔΑΙΟΥ η οποία , για πολλοστή φορά σε ένα ΑΙΓΑΛΕΙΩΤΙΚΟ τελικό, νίκησε την ΜΑΡΙΑ ΠΛΙΩΤΑ 15-5.Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που κατακτά η ΧΑΛΔΑΙΟΥ μετά το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ το 2013.Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι :ΜΑΡΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ. Την 5η θέση κατέκτησε η ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ κάνοντας έτσι 5 τις αθλήτριες μας που μπήκαν στη τελική 8άδα!!!
Εξαιρετική η εμφάνιση της ΔΑΝΑΗΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ ,η οποία με την 12η θέση που κατέλαβε απέκτησε το δικαίωμα της συμμετοχής και στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Πολύ καλή και η παρουσία της ΜΕΛΙΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ,η οποία αν δεν είχε το πρόβλημα στο γόνατο της σίγουρα θα κατελάμβανε καλύτερη θέση από την 21η.Πολλά θετικά μηνύματα άφησε ,στη πρώτη συμμετοχή της σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΔΕΑ η οποία κατέλαβε την 41η θέση.

 


Στα Ομαδικά των κοριτσιών, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, είχαμε την παρουσία των 2 Συλλόγων μας στο τελικό με τις αθλήτριες του Α.Ο.Ξ.ΑΙΓΑΛΕΩ (ΠΛΙΩΤΑ- ΧΑΛΔΑΙΟΥ –ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ-ΠΑΝΤΕΛΗ Μ. ) να κατακτούν το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ νικώντας τις αθλήτριες της Λ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ ( ΠΑΝΤΕΛΗ Ε.-ΔΕΣΥΛΛΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ ) 45-22.
Στους Έφηβους , την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο ΡΑΦΑΗΛ ΣΟΥΛΙΟΣ ,ο οποίος έχασε στον τελικό από τον αθλητή του Α.Ο.Ο ΣΤΑΝΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΗ, δείχνοντας όμως ότι έχει αρχίσει να εμπιστεύεται πρώτα και κύρια τον εαυτό του, στο να βγάλει μελλοντικά τα αποτελέσματα που δικαιούται!! Εκτός όμως από τον ΡΑΦΑΗΛ ,οι προπονητές του συλλόγου μας είδαν τα 2 ανερχόμενα ταλέντα της Ελληνικής Ξιφασκίας ,ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΟ-ΡΙΖΟ ( 6ος ) και ΔΑΜΝΙΑΝΟ ΜΑΥΡΙΔΗ ( 7ος ) να καταλαμβάνουν θέση στη τελική 8άδα ,έχοντας αποκλείσει όμως αθλητές μεγαλύτερους τους και με περισσότερη εμπειρία!!
Άτυχος στάθηκε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ( 9ος )  ο οποίος έχασε την είσοδό του στη τελική 8άδα για ένα κτύπημα ( 14-15 ) ,έχοντας όμως και αυτός πραγματοποιήσει ελπιδοφόρα εμφάνιση δείχνοντας ότι μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα.
Η έκπληξη των αγώνων ήταν η είσοδος του παμπαίδα μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΗ ( 13ος ) στη τελική 16άδα που του δίνει το δικαίωμα της συμμετοχής και στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ-ΑΝΔΡΩΝ !!!
Πολύ καλή και η παρουσία και υπόλοιπων αθλητών μας οι οποίοι έχασαν στις λεπτομέρειες και δεν συνέχισαν: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ( 18ος ) –ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΡΒΕΡΗΣ ( 34ος ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ ( 42ος ) –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ( 44ος ) –ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ( 51ος ) και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ ( 55ος ).
Το Χρυσό μετάλλιο ,για μια ακόμα φορά, κατέκτησε ο Α.Ο.Ξ.ΑΙΓΑΛΕΩ ( ΣΟΥΛΙΟΣ-ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΣ ΡΙΖΟΣ )  , η οποία στο τελικό του αγωνίσματος νίκησε την ομάδα του Α.Ο.Ο με σκορ 45-37 μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους στο όπλο του ξίφους ασκήσεως τα τελευταία χρόνια .
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ.