ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Κρόνου Αιγάλεω ο Βασίλης Γρίβας (κεντρική φώτο). Ο έμπειρος τεχνικός, που είχε αναλάβει τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι, είχε συνάντηση σήμερα με τον παράγοντα της ομάδας κ. Χρήστο Σημαντήρα, όπου και οι δύο συμφώνησαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει βάζοντας πάνω από όλα το καλό του συλλόγου.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βασίλη Γρίβα για την πολύ παραγωγική συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, όπου μέσα σε αυτή την χρονική περίοδο έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές στην ομάδα μας. Η παρακαταθήκη που αφήνει σε αρχές, φιλοσοφία, τρόπο δουλειάς, είναι πάρα πολύ μεγάλη. Επίσης πραγματικά θα ήθελα να πω ότι είχα την τιμή να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο άνθρωπο του ποδοσφαίρου, ο οποίος πέρα από τις γνώσεις του, ξεχώριζε για το ήθος του και την έμφυτη ευγένεια του. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει και χωρισμούς. Ευτυχώς, όμως, δημιουργεί και φιλίες, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Και ο Βασίλης Γρίβας πάντα θα είναι ένας από τους επιφανείς φίλους του σωματείου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σημαντήρας.
Επίσης ανακοίνωση εξέδωσε και το ποδοσφαιρικό τμήμα, ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τους αρχηγούς, Ανδρέα Σκαμπά, Γιάννη Πολυχρονίδη, Γιώργο Αρχοντή και αναφέρει τα εξής: «Όλο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας ευχαριστούμε τον προπονητή μας κ. Βασίλη Γρίβα για την συνεργασία μας και του ευχόμαστε κάθε καλύτερο στην ζωή του και στην αθλητική του πορεία».