ΜΕ… ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΡΕΦΕΡΙ 2-2 Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Τρίτωσε το κακό για τον Κρόνο, ο οποίος για τρίτο σερί αγώνα, δέχεται γκολ στην λήξη του αγώνα. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές είχε δύο ήττες, ενώ σήμερα στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, ήρθε ισόπαλος 2-2. Πρωταγωνιστής και… αρνητικός μάλιστα, ο διαιτητής Τσελίκος, ο οποίος… εφηύρε το πέναλτι στο 90΄ με το οποίο η ΑΕ Γλυφάδας σκόραρε και πήρε την ισοπαλία. Οι του Κρόνου… έπεσα ξεροί από την απόφαση, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι μισοί μάλλον… γέλαγαν. Ο παίκτης του Κρόνου γύρισε με την πλάτη και έτρεχε, η μπάλα από σουτ τον σημάδεψε στον αγκώνα και ενώ ούτε επιθετικός, ούτε αμυνόμενος πήραν χαμπάρι τι έγινε, ο ρέφερι έδειξε την βούλα… Με αυτά και με αυτά τελικό σκορ 2-2. «Ανεκδιήγητος ο διαιτητής Τσελίκος. Ήταν ένας κακός διαιτητής. Ανακάλυψε πέναλτι», τόνισε ο παράγοντας του Κρόνου Χρήστος Σημαντήρας.
Στο 25΄ έγινε το 0-1. Στην επανάληψη ο Κρόνος μπήκε πολύ δυνατά και έπαιξε πολύ καλή μπάλα. Στο 57΄ ο εξαιρετικός Πλιακοστάμος (κεντρική φώτο) με κεφαλιά έκανε το 1-1 και στο 59΄ ο Αθανασόπουλος χτύπησε πέναλτι, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επιστροφή ο Αθνασόπουλος και πάλι με κεφαλιά – ψαράκι σημείωσε το 2-1. Στο 90΄ έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα.
ΚΡΟΝΟΣ: Τάσσιος, Μαούνης (46΄ Γερογιάννης), Τζαβάρας, Πολυχρονίδης, Βλάσσης, Τόμπρος, Κοτσιανίδης, Σάμι (46΄ Πλιακοστάμος), Πατσιονίδης, Αθανασόπουλος (80΄ Φουντουκίδης), Δήμου.