ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

astokbr

 

 

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Χαϊδαρίου ακριβώς με την λήξη του α΄ γύρου, καθώς η ομάδα της πόλης μας στο πολύ πρωϊνό (9.30) εκτός έδρας ματς της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου 2021 με το Κουκάκι στο γήπεδο Ρουφ για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, επικράτησε με 3-0.

Δίκαιη επικράτηση για το αγωνιστικό σύνολο του Χρήστου Γιώτη, που ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Κομβικό σημείο του αγώνα, προς τα τέλη του α΄ ημιχρόνου (42΄), όταν κόντρα στην ροή της συνάντησης, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι (χέρι αμυνόμενου), αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα Χαϊδαρίου, Χάρης Σταυρίδης, το απέκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Μετά από δύο λεπτά, στο 44΄ ο Πρίσκος, σημείωσε το 0-1, δίνοντας αβαντάζ στην ομάδα του.

Στο β΄ ημίχρονο ο Αστέρας Χαϊδαρίου, μπήκε πιο αποφασιστικός για να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 53΄ ο Πρίσκος με το δεύτερο προσωπικό γκολ «έγραψε» το 0-2 και στο 65΄ ο Χαλιλάϊ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΚΟΥΚΑΚΙ: Παπαδόπουλος, Μπερερής, Κρητικός, Ματσαβέλας, Τόλι (53΄ Πίττας), Κώτης, Κιώσης (63΄ Σωματόπουλος), Βεντούρης (80΄ Μαυρογιάννης), Γιαννακάκης (53΄ Τσιρίκος), Αλέξης, Παπαζαφείρης (53΄ Ντερβίσι)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σταυρίδης (81΄ Ποϊραζίδης), Κιουρκτσής, Μακρής, Γκίλας, Ζαχαρόπουλος, Καραγιάννης (87΄ Σταυριανίδης), Πρίσκος, Πλέσσας (56΄ Πετρούτσος), Θαναηλάκης, Χαλιλάϊ, Χρυσοχόος

 

 

SPILNEW

 

 

VATH1

 

 

VATH4

 

 

SPILNEW