ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΜΕ ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ

filarxast

 

 

Σε φιλικό αγώνα, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΔΑΚ Χαϊδαρίου, ο Αστέρας Χαϊδαρίου επικράτησε με 4-2 επί του ΑΟΚ Φαλήρου.

Αρκούντως χρήσιμα τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι δύο προπονητές, ο Χρήστος Γιώτης του Αστέρα Χαϊδαρίου και ο Γιάννης Μαυρόπουλος, ενόψει της έναρξης των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων τους για τα πρωταθλήματα της Γ΄ ΕΠΣΑ και της Β΄ Πειραιά, αντίστοιχα.

Στο 35΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1, ενώ στο 38΄ πέτυχαν το 0-2. Και τα δύο γκολ του ΑΟΚ Φαλήρου, σημείωσε υπό δοκιμή παίκτης.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 41΄ ο Χρυσοχόος (αριστερά στην κεντρική φώτο) μείωσε σε 1-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα.

Στο 52΄ ο Αδαμόπουλος (μεσαία φώτο) έφερε το ματς στα ίσα (2-2), ενώ στο 64΄ ο Χρυσοχόος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε μπροστά (3-2) τον Αστέρα Χαϊδαρίου. Στο 72΄ ο Σπυρόπουλος (δεξιά στην κεντρική φώτο) διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ο Χρήστος Γιώτης ξεκίνησε τον Αστέρα Χαϊδαρίου με τους:

Τσουρής, Μακρής, Κωστάκος, Κιουρκτσής, Αδαμόπουλος, Χρυσοχόος, Μπούρας, Σπυρόπουλος, Καραγιάννης, Χαλιλάϊ, Θαναηλάκης, ενώ έπαιξαν ακόμη οι:

Καραγεώργος, Μουστάκας, Λέλης, Πετρονικολός, Κιτίνος, Παπαχαρίσης.

Ο Γιάννης Μαυρόπουλος παρέταξε για τον ΑΟΚ Φαλήρου τους:

Ματαράγκα, Λαζαρίδης, Τερζής, Βούτσας, Σκρίμπιας, Μιχαηλίδης, Κουγιουμτζής, Ρόντο, Καφαταρίδης και δύο υπό δοκιμή παίκτες. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι:

Σαμπάνης, Ταμπάκου, Μαγρυπλής, Παλαιστίδης, υπό δοκιμή.

 

 

DOMOKYR