ΒΡΑΔΙΑ PIZZA YESS 

 

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 



PYAST

 

 

Πως αλλιώς μπορεί να ολοκληρωθεί, με χαρά και ξεγνοιασιά, μία ποδοσφαιρική σεζόν, κατά τα ειωθότα;

Φυσικά, με μπάλα, μπουγέλα και εννοείται PIZZA YESS!

Τηρώντας τις παραδόσεις – ειδικά τις γευστικές – η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα Χαϊδαρίου, όλο αυτό το τελευταίο διάστημα, με την σεζόν να «κλείνει» σήμερα το βράδυ της Παρασκευής 2 Ιουλίου 2021, είχε όλα τα παραπάνω στην ημερήσια διάταξη.

Από την προηγούμενη εβδομάδα, που ξεκίνησαν οι ζέστες, το μπουγέλο… ειδικά στα τμήματα ακαδημιών, έδινε και έπαιρνε, τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν τα μεγάλα οικογενειακά διπλά παικτών – μπαμπάδων, ενώ χθες το βράδυ Πέμπτης 1ης Ιουλίου 2021, η συνάντηση στον αίθριο χώρο του ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου, ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο χορηγό του σωματείου, την PIZZA YESS!

Η Πρόεδρος κ. Νίκη Κυριαζοπούλου μετά την ολοκλήρωση του χαλαρωτικού – αγωνιστικού προγράμματος, είχε φροντίσει την προμήθεια από πίτσες YESS και σε συνοδεία με μπύρες, το αποχαιρετιστήριο τσιμπούσι της σεζόν ήταν όπως άρμοζε!

Σήμερα είναι τα τελευταία αγωνιστικά ραντεβού της ομάδας, με το επόμενο ραντεβού να προγραμματίζεται (για το ανδρικό) για μετά τον δεκαπενταύγουστο (οι ακαδημίες τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου), ενώ η Πρόεδρος, έπειτα από την ταλαιπωρία με την covid κατάσταση των τελευταίων δύο καλοκαιριών, αφού ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, ανέφερε ότι το θερινό μεγάλο ραντεβού του 2022, θα έχει πάλι στο πρόγραμμα πολυήμερο τουρνουά ακαδημιών εκτός Αττικής. Ίσως και εκτός Ελλάδας!!!

Ακολουθεί ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ από το χθεσινό βράδυ, με πίτσες YESS, όπως και φώτο από τις τελευταίες δραστηριότητες των ακαδημιών και των μπαμπάδων…!!!

 

 

YESSNEW

 

 

YA1

 

 

YA2

 

 

YA3

 

 

YA4

 

 

YA5

 

 

AKMNEW21

 

 

YA6

 

 

YA7

 

 

YA8

 

 

YA9

 

 

YA10

 

 

DOMOKYR

 

 

YA11

 

 

YA12

 

 

YA13

 

 

YA14

 

 

YA15

 

 

VOSSMAKET

 

 

YA16

 

 

YA17

 

 

YA18

 

 

YA19

 

 

YA20

 

 

MAKETJCB

 

 

 

YA21

 

 

YA22

 

 

YA23

 

 

YA24

 

 

YA25

 

DOMOKYR

 

 

YA26

 

 

YA27

 

 

YA28

 

 

YA29

 

 

YA30

 

 

YA31

 

 

 

YESSNEW