ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ARXFYL

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2021, από τον αρμόδιο Ανακριτή, ο κάτοικος Χαϊδαρίου, Εκπαιδευτικός (ηλικία κοντά στα 60) σχολικής μονάδας της Αγίας Βαρβάρας, που φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά σε 15χρονο.

Ο καθηγητής συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, την περασμένη Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του.

Η ασέλγεια κατά του 15χρονου (παιδί με ειδικές ικανότητες, που δεν είναι μαθητής σχολικής μονάδας της Αγίας Βαρβάρας), σύμφωνα με την καταγγελία, ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία των γονέων του παιδιού, με βάση την οποία σχηματίστηκε δικογραφία, που εστάλη στον εισαγγελέα.

Εκείνος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 62χρονου για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού και παράπεμψε την υπόθεση στον ανακριτή.

Κατά την σύλληψη του Εκπαιδευτικού την περασμένη Παρασκευή, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από την οικία του, κινητό, ηλεκτρονικό υπολογιστή, κ.α., καθώς εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν περαιτέρω στοιχεία.

Όσο αφορά στοιχεία της δικογραφίας, φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, ότι μια από τις φορές κακοποίησης του 15χρονου στο σπίτι του καθηγητή, έγινε παρουσία και άλλων ατόμων.

 

 

XRYSMAKOK