ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ: ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

tsaok

 

 

Από τα πιο έμπειρα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα Δυτικά προάστια της Αθήνας ο κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς (φώτο), νυν Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου και – παλαιότερα – επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος της πόλης.

Η ενεργοποίηση του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα (πρώην ΛΟΙΜΩΔΩΝ) στην μάχη του Κορωνοϊού, έδωσε την αφορμή στον Δημήτρη Τσατσαμπά να δημοσιεύσει την άποψη του, όπου πιστεύει ότι το «κέρδος» από αυτή την περιπέτεια, θα είναι να συνεχιστεί η μόνιμη λειτουργία του νοσοκομείου, γεγονός που θα ωφελήσει τα προάστια μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσατσαμπάς, σημείωσε στον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό: «Στην μάχη αντιμετώπισης της πανδημίας και το πρώην Νοσοκομείο Λοιμωδών. Από τη Δευτέρα ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών).

Το ιστορικό νοσοκομείο της Δυτ. Αθήνας μετά από εργασίες εξπρές, διαθέτει σε ανακαινισμένη πτέρυγα 56 κλίνες για τη νοσηλεία ήπιων περιστατικών από τον κορωνοϊό, δύο δε, κλίνες εξ αυτών είναι κλίνες μονάδας αυξημένης φροντίδας.

Έχει στελεχωθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι είναι έμπειροι επαγγελματίες υγείας των νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ.

Χθες το πρωί μέσω του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» έγιναν οι πρώτες δυο εισαγωγές ασθενών από κορωνοϊό, ενώ σήμερα αναμένεται νέα μεταφορά ασθενών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο εγχείρημα επαναλειτουργίας του νοσοκομείου χρειάστηκε μόλις 20 ημέρες και αυτό οφείλουμε να το πιστώσουμε θετικά στους αρμόδιους.

Ευχόμενοι πρώτα από όλα στους ασθενείς γρήγορη ανάρρωση και στο προσωπικό του νοσοκομείου καλή δύναμη.. προσδοκούμε και απαιτούμε ταυτόχρονα ως τοπική κοινωνία από την πολιτεία, όταν λήξει η μάχη κατά του Κορωνoιού, η μόνιμη λειτουργία του Νοσοκομείου να είναι ένα από τα θετικά πρόσημα του πικρού απολογισμού της πανδημίας!!!».

 

 

 

MOUSKX