ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

GIOTARXKOR

 

 

 

Την δική του διάσταση δίνει ο Τεχνικός Διευθυντής του Αστέρα Χαϊδαρίου, κ. Χρήστος Γιώτης, σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση στην χώρα μας και τα μέτρα πρόληψης για την άμυνα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Χρήστος Γιώτης, εκφράζοντας και την αντίληψη του σωματείου, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, φωτογραφία του με το επίκαιρο μήνυμα «ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ»!

Σε επικοινωνία του μαζί μας, ανέφερε τα εξής: «Νομίζω ότι ως κοινωνία, αλλά και ως άτομα, έχουμε την ευαισθησία, την ευθύνη, αλλά και την ωριμότητα, να πειθαρχήσουμε, για να προστατευθούμε και να προστατεύσουμε, από αυτή την αχαρτογράφητη κατάσταση που λέγεται Κορωνοϊός. Εμείς, ως ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα, ως Αστέρας Χαϊδαρίου, αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά, πρέπει να δώσουμε το αληθινό παράδειγμα, προκειμένου να ξεπεράσουμε επιτυχημένα και αυτόν τον σκόπελο, που έχει να κάνει με την δημόσια υγεία και τον πληθυσμό αυτής της χώρας. Με αισιοδοξία, προσοχή, αλλά και ατομική πειθαρχία, όρος που χρησιμοποιούμε κατά κόρον στο ποδόσφαιρο, καλούμαστε να δώσουμε αυτή την μάχη. Νομίζω ότι το να μείνουμε σπίτι, και πιο ειδικά το να ακολουθήσουμε όλες τις οδηγίες εφόσον χρειαστεί να είμαστε εκτός εστίας για διεκπεραίωση επειγουσών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να είναι το πιο δύσκολο γεγονός που μας έχει συμβεί. Η υγεία είναι το παν, η προσωπική μας κατάσταση, η υγεία των αγαπημένων μας προσώπων, των συνανθρώπων μας, αλλά και όλου του πληθυσμού της χώρας μας, είναι αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο. Μπορούμε και θα βγούμε νικητές».

 

 

 

AKMONSA