ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕΔΙ

 

 

 

  

ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

 

 

 

 

 

 

ΤΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

PASKKAL

 

 

 

Το ενδιαφέρον για την ενεργοποίηση των επιχειρηματιών καταστημάτων εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος που πραγματοποιήθηκε στο Χαϊδάρι το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2019, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, δεν είχε ανταπόκριση μόνο από επαγγελματίες της περιοχής μας, αλλά μια τέτοια κινητοποίηση έπειτα από αρκετά χρόνια, χαιρετίστηκε ιδιαιτέρως και από το συλλογικό όργανο αυτού του χώρου, το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων - Καταναλωτών Εστίασης & Διασκέδασης. Το παρών στην συνάντηση έδωσε και η Πρόεδρος του κ. Νίκη Κωνσταντίνου, η οποία απευθύνθηκε προς όλους τους παρευρισκόμενους καλώντας τους να προχωρήσουν σε επίσημη ενεργοποίηση τους.

Μάλιστα, η συγκέντρωση των επαγγελματιών του κλάδου στο Χαϊδάρι, δημοσιοποιήθηκε και στην επίσημη σελίδα του σωματείου - paskedi.gr - όπου αναφέρονται τα εξής: «Το ΠΑΣΚΕΔΙ παρόν στην πρώτη συνάντηση του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χαϊδαρίου.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χαϊδαρίου, που άρχισε τις εργασίες του με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των καταστηματαρχών για τα ζητήματα που αφού την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου.

Το παρόν έδωσαν οι τοπικές αρχές με τον ίδιο τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, να συμμετέχουν στο ξεκίνημα των δράσεων του Σωματείου.

Φυσικά, στην εκδήλωση συμμετείχε και το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης με την πρόεδρό του, κα Νίκη Κωνσταντίνου να ενημερώνει τους ιδιοκτήτες που παρευρέθηκαν για όλα όσα ισχύουν στον κλάδο της Εστίασης σχετικά με τις Άδειες Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής, Νομικά ζητήματα, τον Αντικαπνιστικό νόμο και πολλά άλλα.

Όπως δηλώνουν οι άνθρωποι του Σωματείου Χαϊδαρίου, στόχος τους είναι να βρεθούν δίπλα σε κάθε μαγαζί σε όλο το Χαϊδάρι, να συνεργαστούν με την Δημοτική Αρχή και να επιδιώξουν νέες συνεργασίες για τα μέλη, αφού, όπως τονίζεται:

"Μόνο με ένα ενιαίο μέτωπο μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες των επιχειρήσεων μας και κατά συνέπεια την ανάπτυξη τους.

Η στιγμή αυτή είναι ιδανική για την πόλη μας γιατί έχουμε έναν καινούργιο δήμαρχο ο οποίος είναι νέος, έχει πολύ ενέργεια, και είναι έτοιμος να μας ακούσει και να σταθεί δίπλα μας και όχι απέναντι μας.

Για να επιτευχθεί όμως αυτό απαιτείται ενότητα, να βάλουμε τις οποίες διάφορες πίσω μας και να κάτσουμε ΟΛΟΙ μαζί στο ίδιο τραπέζι.

Η διχόνοια και η ελλειπής ουσιαστική επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές έκανε έναν από τους πιο όμορφους Δήμους της Αττικής... δυστυχώς έναν φτωχό συγγενή και φάντασμα του εξαιρετικού παρελθόντος του. Ισχύς εν τη ενώσει!!!».

 

Στην κεντρική φώτο / από αριστερά: Ο κ. Τάκης Σπίνουλας (Μέλος της Β5 ΝΟΔΕ και Ιδιοκτήτης των επιχειρήσεων Εστίασης «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», «LEMONAKI» και εκ των ιδρυτικών μελών – υπάρχει από παλιά το σχετικό καταστατικό - του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης Χαϊδαρίου), η Πρόεδρος της ΠΑΣΚΕΔΙ κ. Νίκη Κωνσταντίνου και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Ντηνιακός.

 

 

 

KATLEZ