…ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΠΣΑ!

ASTPREM

 

 

 

 

Απόλαυσαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ, όλοι όσοι βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» του Χαϊδαρίου, όπου ο Αστέρας Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, με ανατροπή πέτυχε εντός έδρας νίκη με 4-2 απέναντι στους πρωτοεμφανιζόμενους Ίωνες Π. Φαλήρου.

Οι γηπεδούχοι, που επικράτησαν δίκαια, προηγήθηκαν στο 5΄ (1-0) με τον ταλαντούχο Χρυσοχόο. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, όμως, και με γκολ στο 8΄ (1-1) και στο 18΄ (1-2) των Πατεράκη Ανδρ., Αποστόλου, αντίστοιχα, πέρασαν μπροστά στο σκορ.

Ο αιφνιδιασμός ήταν πρόσκαιρος και η απάντηση ήρθε στο 20΄ με τον Θάνο Καραγεώργο, που έφερε το σκορ στα ίσα (2-2).

Στην επανάληψη, με πιο πολλές δυνάμεις και ηρεμία στο παιχνίδι τους, οι παίκτες του Γιάννη Κυπραίου, ανέτρεψαν την κατάσταση, μπήκαν μπροστά στο σκορ (3-2) με τον Σπυρόπουλο στο 56΄, ενώ στο 82΄ ο Αποστόλης Πρίσκος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπουλούμπασης, Σιώλος, Γκιόκας, Μπούρας, Κωστάκος, Ναλμπάντης, Σολωμός (75΄ Πρίσκος Σταύρος), Χρυσοχόος, Καραγεώργος (90΄ Σιγάλας), Σπυρόπουλος, Πρίσκος Απ. (84΄ Τσακαλάκης).

 

ΙΩΝΕΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Ζερβός, Λεόντιος, Καλαντζής, Χαψής, Σωτηρακόπουλος, Τσιτσιμπίκος, Ψαθάκης, Κότσαρης, Πατράκης Κυρ., Αποστόλου, Πατεράκης Ανδρ.

 

 

 

YESSNEW